comment 0

Podcast-vieraana Palkkionmetsästäjissä

Ihan heti en olisi uskonut, että meikäläiselle tulisi kutsu podcastiin vieraaksi, mutta niin kävi. Pääsin kolmen raavaan miehen roastattavaksi Palkkionmetsästäjiin! Tapasin tämän hyypiökollektiivin Vallilan Wonderlandissa, joka oli miljöönä aivan super, mutta niin oli näiden heppujen tapaaminenkin.

Kerroin haastattelussa yrittäjyyden alkutaipaleesta, milloin ja miten ajauduin yrittäjäksi, mitä kautta olen saanut yllättävimmät työprojektit ja mitä haasteita yrittäjyydessä on. Instagramista ja blogista tuli höpöteltyä sana jos toinenkin, niillä kun on tänä päivänä iso rooli myös työkuvioissa. Raotin hieman omia tavoitteita ja unelmia, ja siitä miten niitä kohti kapuan. Paljastin haastattelussa myös yhden sellaisista unelmistani, joka on kytenyt jo pitkään mielessä, mutta en ole uskaltanut ottaa vielä isompaa askelta sen suhteen.

Tuli siis sanottua yhtä sun toista ja vähän lähti lentoon parissa kohtaa, mutta tätä se just on, kun annetaan tytön puhua. Iso kiitos kutsusta ja mukavasta juttelutuokiosta hyypiöille, oli ilo tutustua!

No mutta, tässäpä olisi 47:50 minuutin pätkä, huhhei. Klikkaa kuvan päältä video pyörimään tai tsekkaa se YouTubessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s