comments 12

Vauhtia ja voimaa renkailla

Kaupallinen yhteistyö / Suomen voimistelutuote 

Nuka tykkää kovasti temppuilla, taistella, hyppiä ja kiipeillä, on pienestä pitäen ollut hurjapää, eikä vuosien edetessä näytä vauhti hellittävän. On kiva, että lapsi on liikkuvainen, aktiivinen ja energinen, ja vielä parempi kun se tulee ihan luonnostaan. Ollaan välillä rakennettu alakertaan sohvatyynyistä, patjoista, portaista ja jakkaroista parkour-rata, joka on ollut melkoinen hitti! Kieltämättä aika rankkaa vetää se läpi, itsekin kokeilleena. Mutta todella helppo ja hyvä liikuntamuoto kotona, ja mikä parasta – täysin ilmainen.

Sain aikoinaan vinkin ystävältäni hankkia Nukalle voimistelurenkaat. Renkaiden hankkiminen jostain syystä kuitenkin jäi, unohdinko sitten vai mitä. Kun muutimme tähän asuntoon, tuli voimistelurenkaat taas mieleen. Paikkakin niille olisi valmiina, kun olohuoneessa on pitkä leuanvetotanko, johon renkaat saisi helposti kiinni ja tilaa temppuiluun tosi hyvin.

Sisustukseen sopivat ja tyylikkään yksinkertaiset voimistelurenkaat löytyivät Suomen Voimistelutuotteesta. Blogiyhteistyönmerkeissä valitsin käsinhiotut puiset renkaat lasten koossa ja niiden kanssa mustat hihnat. On muuten mielettömän hauska ja samalla kehittävä kuntoilutuote lapselle, joka vie vain vähän tilaa. Ja toki myös aikuiselle.

Voimistelurenkaita löytyy lasten sekä aikuisten kokoa, puisena, mustana tai valkoisena, tsekkaa täältä. Renkaat voi kiinnittää suoraan kattoon omilla kattokiinnikkeillä tai sitten leuanvetotankoon, joka on itsessään myös mainio kuntoiluväline. Jospa sitä alkaisi taas jumppailemaan, onhan tässä mennyt jo reilut puoli vuotta ilman minkäänlaista treeniä. Outoa. Treenaaminen kun on aina ollut henkireikä ja kuulunut vahvasti arkeeni, mutta nyt ei ole siihen ollut intoa, halua tai voimia yhtään. Eiköhän se tästä taas lähde, kun vaan ottaa ne ensimmäiset askeleet. Sit se vie huomaamatta mukanaan. Näin ainakin toivon tapahtuvan :D

12 Comments

 1. M

  Heippa, mistä saa noita valkoisia laatikostotasoja, jotka näkyvät kasvin alla ekoissa kuvissa taustalla?

  Ja kauniit on toki renkaatkin!

 2. Voimistelurenkaat vaikuttaa tosi kivoilta. Ainakin mitä kyläreissuilla ollaan tutustuttu niihin. Lapset ovat aina innoissaan niissä keikkumassa. Yksi touhuaa ja muut odottaa vuoroaan! :-)

 3. Saija

  Moikka,

  Tämmöiset olisi toiveissa myös meillä :)
  Mistä olette löytäneet pitkän leuanvetotangon ja onko se kiinnitetty ruuveilla seinään?

  • Moi Saija,

   Nyt en kyllä tiedä mistä leuanvetotanko on, kun oli vuokra-asunto kyseessä ja tanko oli siellä valmiina. Se oli kiinnitetty tukitolppiin isoilla pulteilla.

 4. Minna

  Hei! Mikä kangas tuossa teidän Ikean sohvassa on? Onko se sävyltään Lejde tumma beige vai Tallmyra valkoinen/musta? Oletko ollut sohvaan tyytyväinen, onko kangas pysynyt hyvänä, valuuko tyynyt pois paikoiltaan helposti?

  • Moi, tuo taisi olla harmaa, mutta näyttää livenä hiekalta. Ei taida olla samaa kangasta enää Ikeassa myynnissä. Oon ollut tosi tyytyväinen, Ikean sohvaksi tosi hyvä eli hinta-laatusuhde mainio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s