comment 0

Lastenhuoneen suosikit

Niin se vauva-aika hurahti ohi ja nyt täällä pyörii touhukas taapero! Aika paljon joutuu hankkimaan uusia juttuja vaatteista turvaistuimiin, kun kasvetaan edellisistä ulos. Myös leluostasto on muuttunut pikkuhiljaa, helistimet vaihtuneet mailoihin ja legoihin. Legot ovat löytäneet oman paikkansa patterin välistä, eikä niitä sieltä helposti pois saa. Ja sinnehän ne päätyy heti uudelleen. Jes.

1000px_happylights_lastehuone

1000px_lastenhuone_lipasto

Vaikka monessa muussa vaihtoa tapahtuukin nopeasti, haluan että lastenhuoneen suurimmat hankinnat kestävät mahdollisimman pitkään. On kiva, että kalusteissa on jotain veikeitä lapsenomaisia piirteitä, muttei liikaa. Yksinkertainen miellyttää silmää enemmän, ja nimenomaan kestää aikaa paremmin.

Kuvassa oleva Kubus-lipasto on ollut tosi sopiva, sekä ulkonäön että koon puolesta. Lipastosta on tullut tosi paljon kyselyitä, mistä se on hankittu. Kodin Ykkösestä löytyy ja sarjaanhan kuuluu kaksi muutakin mallia, täältä löytyy!

Pallovaloja eli Happy lightseja on viljeltynä meillä melkein joka huoneeseen. Ne on vaan niin kivoja! Värivaihtoehtoja on tarjolla paljon ja itseni tuntien tilaan vielä lisää uusia värisarjoja tai ainakin vaihtopalloja.

1000px_nurkka

Nuka sai joululahjaksi Vilacin potkuauton ja se on nykyään tosi kovassa käytössä! Nyt edetään jo vauhdilla ja peruuttaminenkin onnistuu. Ainoastaan ratin kääntäminen on vielä vähän hakusessa. Auto on kyllä kivannäköinen, eli samalla oikea helmi myös sisustuselementiksi. Saa nähdä miten kestää pienen hurjapään menoa!

1000px_tapettiseina

Tykkään ihan älyttömästi tuosta Ferm Livingin Half moon -tapetista. Se on ihan täydellinen lastenhuoneessa! Tekis mieli ostaa erilaisia juttuja, joissa samaa printtiä on, mutta sitten sitä varmaan kyllästyisi nopeasti. Täytyy nyt vain tyytyä tapettiin sekä suihkuverhoon.

Ferm Livingin tuotteiden fanina tilasin ihanan Black mini stick -tyynyn ja höyhentäytteinen sisustyyny tuli mukana (yleensä tulee vain päällinen). Tuollainen tosi yksinkertainen graafinen printti vaan kolahtaa ja laatu on taas mitä mainioin.

Säilytysrahi on ollut kyllä todella käytännöllinen vieraspetivaatteiden säilytyksessä. Se on sopivan kokoinenkin tuonne. Ainoastaan kankaan väri häiritsee. Sinänsä hyvä väriltään, kun on meleerattu harmaa, mutta ehkä turhan sinertävä, kun vertaa muihin harmaisiin juttuihin mitä lastenhuonessa on. Haluan ehkä verhoilla sen uudelleen. Tapetti on niin voimakas kuvioltaan, joten hillittyä kai pitäisi olla, jotta sopii yhteen. Ideoita otetaan vastaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s