comments 4

Liitutaulumaalia lastenhuoneeseen

Odotettu kevät on saapunut ja samalla tuonut mukanaan sopivasti kiirettä uusien työ- ja kotiprojektien tiimoilta. Iloikseni saan nyt myös kertoa ihka ensimmäisestä yhteistyökumppanista, Tikkurilasta! Ajatus yhteistyöstä lähti jo viime syksynä, mutta nyt kun kevätaurinko viimein saapui, on ollut hyvä hetki toteuttaa maalausprojekti, joka jo syksyllä pyöri mielessä.

Tikkurilalle on tullut valikoimaan sävytettävä liitutaulumaali. Yleensä liitutauluväri on musta, mutta nyt värivaihtoehtoja satoja, siis mikä tahansa Tikkurilan maalisävyistä.

1000px_naulakko_maalaus

Lastenhuoneen iso valkoinen seinä kaipasi jotain uutta ja mieleen juolahti maalata siihen iso pilvikuvio liitutaulumaalista. Samaa muotokieltä on myös Half Moon -tapetissa sekä lipastossa, joten uskoin kokonaisuuden toimivan hyvin yhdessä.

Liitutaulumaalin päälle pystyy piirtelemään samanlailla kuin liitutauluun, joten idea sopi lastenhuoneeseen. Saa piirrellä seinälle ihan luvan kanssa! 

1000px_valmis_seina

1000px_naulakko_paita

1000px_piirros

1000px_lastenhuone_kulma

1000px_seinakuvio

1000px_boys_rule

Väriksi valikoitui vaaleanharmaa Valamo V487. Maalin sävy on sopivan neutraali ja se taittuu hieman beigeen. Olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen!

Jos kiinnostuit liitutaulumaalista ja pilvikuvion tekemisestä, katso ohjeet täältä!

4 Comments

  1. Tulipa hieno! Pidän tuosta väristä, ja minulle on jopa ihan uutta, että liitutaulumaali voi olla noin vaalea. Kaunis lastenhuone teillä, varipaletti tietysti puhuttaa :)

    • Kiitos! Joo, sävytettävät liitutaulumaalit on tullut vasta markkinoille ja noinkin vaaleassa näkyy hyvin piirrokset. Testailin sävylappujen päälle ennen valintaa, että liidun jälki myös näkyy.

      Mikäs väripaletissa puhuttaa? Ei tätä mustavalkoharmaalinjaa pysty katkaisemaan edes lastenhuoneessa, mutta miksi pitäisikään ;)

  2. Älyttömän tyylikäs tämä seinä, samoin kuin tietysti se puolikuutapettikin. Mahtavaa, että liitutaulumaalia saa nykyään sävytettävänäkin. Sulla on kyllä tuo sisustussilmä niin kohdillaan. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s