comment 0

Ylellisyyttä makuuhuoneeseen

Kaupallinen yhteistyö / Balmuir

Olen pitkään etsinyt sisustukseen sopivaa, värisävyltään neutraalia, luonnonmateriaalista valmistettua reilunkokoista torkkupeittoa. Selasin viime talvena – ja varmaan jo edellisenä talvena – paljon eri verkkokauppoja, etsien toiveideni mukaista torkkupeittoa. Sitten silmiini osui Balmuirin Lucca-peitto. Se vaikutti kaikinpuolin juuri siltä mitä etsin, mutta kävin vielä hypistelemässä sitä Balmuirin myymälässä ja katsomassa, miltä beigeen taittuva light sand -sävy livenä näyttää.

Lucca-peitto oli todella kaunis värisävyltään ja juuri niin yksinkertainen, kuin toivoinkin. Siitä huokui ylellisyys ja laadukkuus. Peitto on valmistettu pehmeästä baby alpakan villasta. Materiaali ei pölytä yhtään, eikä se nyppyynny juuri ollenkaan. Peitto on kevyen ilmava ja se tuntui aivan ihanalta. Etsintä oli viimein päättynyt.

Peitto on ollut käytössä ihan jatkuvasti, varsinkin näinä kylminä ja koleina keleinä. On ihana kietoutua tuohon lämpimään peittoon ja katsella sohvan nurkassa lempisarjoja. Koska olen vilukissa, saatan käyttää sitä myös extralämmikkeenä nukkumaan mentäessä. Pelkkä untuvapeitto ei aina riitä. Moni nukkuu paremmin vilpoisessa, mutta minä vuoraan itseni lämmikkeillä niin että nippanappa henkeä saan. 

Hyviin yöuniin vaikuttaa moni asia. On tietysti tärkeää, että sänky on mahdollisimman ergonominen, mutta myös sopiva tyyny ja miellyttävä peitto vaikuttavat unen laatuun. Näihin olen viime vuosien aikana panostanut, koska hyvin nukuttu yö on paras startti uuteen päivään.

Puhtaat lakanat ovat silti ehkä jopa tärkeämmässä roolissa, kuin edellä mainitut. En saa unta, jos lakanat tuntuvat tunkkaisilta. Vaihdan lakanoita vähintään 1-2 viikon välein. Puhtaissa raikkaissa lakanoissa uni tulee varmasti.

Nämä Balmuirin kauniit taupen väriset Castellana-pussilakanat-tyynyliinat ja -aluslanakat ovat ihanan ylelliset. Ne on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasatiinista, jonka pinta hohkaa upeasti ja ne tuntuvat silkkisen pehmeiltä ihoa vasten. 

Tyylikkään yksiväriset lakanat näyttävät niin hyvältä sellaisenaan, etten kaipaa päiväpeittoa. Tosin en sellaista edes omista, vaan saatan heittää viltin tai pellavalakanan rennon huolettomasti jalkopäähän, hotellimaiseen tyyliin. Nämä hienostuneen elegantit vuodevaatteet ovat todellista arjen luksusta.

Balmuirin valikoimissa on paljon muitakin kauniita kodintuotteita, kylpytakeista tuoksuihin ja kynttilöistä kristallilaseihin. Ihania uutuuksia paljon! Kannattaa käydä tutustumassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s