comment 0

Ajattoman elegantti Mantis + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö / Valaisinmestari

Rakastan kauniita valaisimia. Sydämeni lämpenee eniten 1940–60 -luvun klassikoihin. Eipä ne ihan suotta ole klassikoiksi tituleerattu, nimittäin niiden, siis designvalaisimien sekä monien muiden designhuonekalujen muotoilu on niin ajatonta, että ne menevät vuosikymmenestä toiseen istuen moniin eri sisustustyyleihin. Ne on todettu toimiviksi, esteettisesti kauniiksi ja aina ajankohtaisiksi. 

Klassikko on hyvä sijoitus. Niissä säilyy arvo ja usein arvo vielä nousee vuosien mittaan. Jos olen myynyt jonkun omistamani designklassikon eteenpäin, olen saanut lähes aina omani pois. Toki hintaan vaikuttaa myös tuotteen kunto sekä yleinen saatavuus.

Olen pitkään ihaillut Schottlander Mantis valaisimia, joissa symmetrisyys ja epäsymmetrisyys kohtaavat. Sarjan on suunnittellut Bernard Schottlander (1924–1999), joka oli Saksassa syntynyt brittiläinen suunnittelija ja kuvanveistäjä. Bernard kehitti älykkään vastapainojärjestelmän, jota käytettiin Mantis-valaisinsarjassa. Valaisimissa on yhdistettynä vahvoja ja taipuisia metallitankoja, joissa varjostimet riippuvat elegantisti.

Visioin lähes kaikki Mantis-sarjaan kuuluvat valaisimet meille. Olin vain niin ihastunut tuohon veistokselliseen klassikkoon, että minun oli pakko päästä toteuttamaan valaisinunelmani. Vaikka tässä olikin päällimmäisenä puhdas ihastus, oli valaisimelle ihka oikea tarvekin – kotimme kaipasi kipeästi lisävalaistusta. 

Valaisinmestari tarjoaa laajan valikoiman designvalaisimia eri suunnittelijoilta sekä valmistajilta. Olen muutamat kerrat pyörinyt heidän sivuillaan silmät suurena haaveillen. Tyylikkäillä, selkeillä ja inspiroivilla sivuilla on ilo viettää aikaa tovi jos toinenkin, ihan silläkin seurauksella, että ne omat designunelmat löytyvät ostoskorista. Mutta unelmat on tehty toteutettaviksi ja niin kävi myös nyt.

Pitkällisen haaveilun ja malttamattoman odottamisen jälkeen Mantis BS1 B lattiavalaisin saapui! Huokailin vain ihastuksissani tuota tyylikästä ja hienostunutta tulokasta, se oli niin upea. Alkujaan kaavailin valaisinta makuuhuoneeseen, mutta halusin tuoda sen Bobon kaveriksi. Tuossa kohtaa olohuonetta on valontarvetta ollutkin, joten paikka oli varsin oiva. Valaisinta voi helposti siirrellä tarpeen mukaan tai ihan vaan vaihtelun vuoksi. 

Siellä ruudun toisella puolella taitaa olla myös designvalaisimien ystäviä. Minulla onkin ilo antaa teille alennuskoodi käyttöön! Saatte 15 % alennuksen kaikista Valaisinmestarin tuotteista koodilla designwash15 (poislukien Philips Hue ja David Superlight tuotteet). Alennuskoodia ei voi soveltaa valmiiksi alennettuihin tuotteisiin.

Saatan itsekin hyödyntää alennuksen seuraaviin valaisinunelmiin, nimittäin vielähän niitä riittää. Pimeneviä päiviä kohden tunnelmallinen lisävalo on todellakin tervetullutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s