comment 0

Bobon uusi vaaleampi ilme

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Kun tilasin viime keväänä Bobon, en osannut päättää kumpi kangas olisi siihen parempi; saven värinen Moss vai hiekan värinen Cloud. Molemmat ovat paksuja eläväisiä Buklee-kankaita, joista Moss on ylellinen villasekoitekangas ja Cloud pehmeä puuvillakangas. Koska Bobon verhoilu on kokonaan vaihdettavissa, päätin tilata molemmat päälliset.

Täytyy sanoa, että rakastuin Moss-kankaaseen ihan valtavan paljon. Se näytti Bobon päällä todella hyvältä ja sopi kotimme sisustukseen ihan täydellisesti. Muutenkin ruskean eri sävyt viehättävät tosi paljon ja huomaan valitsevani ruskeaa värimaailmaa kokoajan enemmän ja enemmän. Moss oli nappivalinta Bobon kankaaksi, mutta halusin nyt kokeilla miltä vaaleampi Cloud näyttää.

Hakolan sohvien sekä nojatuolien päällisten irroittamisessa on yksi tärkeä vaihe, joka kannattaa muistaa. Ennen kuin päälliset irroittaa, kaikkiin tarrallisiin osiin kannattaa laittaa vastakappaleet. Näin ollen päällinen on huomattavasti helpompi irrottaa, eikä tarra pääse vahingoittamaan kankaan pintaa.

Olen itse ajatuksissani irrottanut päällisiä ilman vastakappaleita ja sen seurauksena kangas on vahingoittunut, tälläkin kertaa. Onneksi jälki tuli huomaamattomasti istuintyynyn taakse. Mutta muistakaa: vastakappaleet kiinni ennen päällisten irrottamista, olit sitten pesemässä tai vaihtamassa päällisiä uusiin. Tarranauhojen vastakappaleet saa tilattua Hakolalta veloituksetta info@hakola.fi tai niitä voi ostaa ompelutarvikeliikkeistä.

Onhan tuossa aina oma jumppansa, kun päällisiä vaihtaa tai pesee, mutta alkaa olla meitsille rutiinia, kun molempien sohvien sekä rahin päällisiä olen pessyt jo useat kerrat. Parasta Hakolan tuotteissa on juuri se, että verhoilun pystyy irrottamaan kokonaan ja suurimman osan vielä pesemään pesukoneessa.

Moni on kauhistellut meidän vaaleaa sohvaa (kuten vaaleaa kotia muutenkin), että miten uskallan pikkulapsitalouteen tehdä vaaleita valintoja. Helposti! Pyrin valitsemaan aina sellaisia materiaaleja, jotka kestävät kovaa kulutusta ja joita voi huoletta pestä. Laadun merkitys on entistä isommassa roolissa, koska pienten lasten kanssa sattuu ja tapahtuu, ihan jatkuvasti. Päällisistä on kuitenkin lähtenyt kaikki lika pois pesussa. Siis ihan kaikki.

Bobon ilme muuttui uudella päällisellä aika paljon. Cloud on tuollainen teddymäinen, halattavan muhkea. Molemmat verhoilut sopivat kotiimme tosi hyvin, mutta suosikkini on tällä hetkellä kuitenkin Moss, johon rakastuin välittömästi. Ehkä se on ryhdikkäämpi ja muotoutuvampi, sekä värisävyltään jotenkin freshimpi, nimittäin hiekan väriä meillä on jo entuudestaan paljon ja nojatuoliin tuotuna sitä taitaa olla jo liikaa. Tummempi kangas kun tuo enemmän kontrastia muutoin vaaleaan sisustukseen.

Bobosta on tullut kyllä niin lemppari. Vietän siinä paljon aikaa, varsinkin sellaisina päivinä, kun ei oikein jaksa tehdä mitään kummempaa. Monet maratonpuhelut on siinä soiteltu ja käyty mielenkiintoisia keskusteluja. On itketty ja naurettu, isosti. Myös lasten kanssa tykätään olla paljon Bobossa, luetaan satuja ja lauleskellaan. Aivan ihania yhteisiä hetkiä, kuten sitä tärkeää omaa aikaakin. 

Kumpikos päällinen miellyttää teitä enemmän, hiekan värinen* Cloud vai saven värinen Moss? Täällä on Bobosta aiempia kuvia Moss-verhoilulla.

* Cloud on Hakolan sivuilla nimetty vaaleanharmaaksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s