comment 0

Ikimuistoinen viikonloppu Turussa

Kaupallinen yhteistyö / Pop Å 

Sain keväällä kutsun Turkuun viettämään minilomaa, jonka aikana pääsisin yöpymään uuteen Pop Å -asuntoon sekä nauttimaan illallista välimerellisessä Gustavo-ravintolassa. Innostuin ajatuksesta ja aloin heti buukkaamaan sopivaa ajankohtaa kalenterista. Ystäväni oli menossa heinäkuun lopulla naimisiin, joten valitsin majoituksen tuolle viikonlopulle, jotta pääsen hyvissä ajoin valmistautumaan ystäväni tärkeään päivään ja samalla myös viettämään leppoisia kesäpäiviä. Olin todellakin kaivannut pientä irtiottoa kotinurkista ja vähän kaikesta muustakin.

Odotettu viikonloppu saapui. Olin hieman jännittynyt, mutta samalla tosi innoissani. Tuli jännä tunne, että tästä viikonlopusta tulee hauska.

Kun saavuin perjantaina illalla Turkuun ja astelin Pop Å -asuntoon sisälle, olin aivan haltioitunut miten kaunis se olikaan! Raikkaan valoisa, avara ja minimalistinen kokonaisuus teki suuren vaikutuksen, tuli tosi kodikas olo. Asunnossa oli kaksi isoa makuuhuonetta, tilava olohuone sekä ruokailutila, tyylikäs yksinkertainen keittiö, ihanat tammiparkettilattiat, kylpyamme ja sauna! Kyllä, todellakin viihdyn täällä.

Asunto sijaitsi aivan Turun keskustassa Humalistonkadulla ja sen voi vuokrata Airbnb:n kautta vaikka vain muutamaksi yöksi kerrallaan. Pop Å on uudenlainen elämyksellinen lifestyle-konsepti, joka yhdistää asunnon ja kaupan. Asunto on sisustettu myynnissä olevilla tuotteilla, ja näin ollen toimii myös showroomina. Tämä on täydellinen vaihtoehto hotellihuoneen sijaan, jos Turusta kaipaa majoitusta.

Asunnon alakerrassa on Pop Å -kauppa, joka avasi ovensa kesäkuussa. Kaupasta löytyy suomalaisia brändejä, kuten BEdesignin tuotteet, Cozyn kirjoja, Hetkisen kosmetiikkaa sekä erilaisia Pop Å:n omia tuotteita. Tilaustuotteina on saatavilla myös Finarten mattoja sekä Made by Choicen huonekaluja, joilla oli asuntoakin sisustettu. Syksyllä samaan rakennukseen valmistuu vielä ullakkotila, jossa voi järjestää erilaisia tapahtumia. Miten ihana kokonaisuus!

Kun olin hetken ihastellut tätä kaunista asuntoa, suuntasin seuraavaksi Aurajoen rantaan tunnelmalliseen Gustavoon, jossa minua odotti illallinen. Otin aperitiiviksi raikkaan mansikkaisen Summer Spritzin, joka valmistettiin talon omalla reseptillä. Sillä lähti hienosti ilta käyntiin! Nautin herkulliset alkupalat pää- ja jälkiruokineen, sekä maittavine juomineen. Tarjoilija suositteli aina oma-aloitteisesti sopivaa juomaa ruoan oheen, joten tuli maisteltua ihania uusia makuja.

Illanvietto venyikin pitkälle aamuyöhön, mutta onneksi häät alkoivat vasta myöhemmin iltapäivällä, joten eipä moinen haitannut. Päinvastoin, teki erittäin hyvää.

Seuraavana päivänä valmistauduin hääjuhliin. Häävieraille oli järjestetty bussikuljetus juhlapaikalle meren äärelle Airiston kartanoon Eeriksvallaan. Paikka oli täydellinen ja keli kuin morsian. Koko hääjuhla on täynnä iloa, riemua, rakkautta ja ystävyyttä. Hääpari oli upea, miljöö mieletön, puheet koskettavia, ruoka älyttömän hyvää ja tunnelma katossa alusta loppuun asti. Kävimme vielä drinkeillä keskustassa ja aamuyön pikkutunneilla kipittelin takaisin asunnolle. Nukuin tyytyväisenä seuraavaan iltapäivään asti.

Vietin sunnuntain kiireettömästi ja nautin ihanasta olotilasta muistellen hauskoja kohtaamisia. Otin vaahtokylvyn ja saunoin ajan kanssa. En halunnut millään lähteä kotiin, enkä lopettaa tuota ihanaa viikonloppua. Oli jo myöhä, kun sain viestin, että voin halutessani jäädä vielä yhdeksi yöksi Pop Å -asuntoon, ettei ole kiire mihinkään. Ah! Tämä kaikki vielä jatkuu. Päätin siirtää työt seuraaville päiville ja viettää aikaa Turussa vielä hetken.

Jäin ihailemaan ja kokemaan Turun nähtävyyksiä vielä koko maanantaiksi. Olen käynyt usein Turussa, mutta tällä kertaa kaikki tuntui hyvin erilaiselta. Koko viikonloppu ylitti odotukseni moninkertaisesti, Turku tarjosi nyt heittämällä parastaan. Tämä miniloma tuli ihan täydelliseen saumaan, enkä olisi halunnut sen loppuvan. Kiitos Pop Å majoituksesta ja kaikesta muustakin. Ajelin tyytyväisenä illalla kotiin, leveä hymy kasvoilla. Turku, nähdään pian uudestaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s