comments 2

Design Wash on nyt yritys

Arki on alkanut rullaamaan täällä tosi hyvin ja monet asiat ovat loksahdelleet paikoilleen. Toki päällä oleva koronaepidemia lyö omalta osaltaan kapuloita rattaisiin, mutta toistaiseksi se vaikuttaa elämäämme melko vähän. Suurin muutos on se, että pojat ovat kaikki päivät kotona, eikä leikkitreffejä, harrastuksia tai muita menoja ole enää samaan malliin, mutta muuten päivät pyörii pääosin oikein kivasti.

Olen tosi onnellinen ja kiitollinen siitä, että omalla työrintamalla hommia edelleen on. Asiakkaat ovat ilmoittaneet, että työt jatkuvat, ainoastaan toimimme etänä, eikä tapaamisia ole. Sain äsken jopa uuden asiakkaan. Ainahan se on jännittävää tuleeko niitä työtilauksia, joten uusi asiakas ja uusi tilaus on merkittävä asia, tällä hetkellä entistä merkittävämpi. Se luo todella paljon turvaa.

Viime syksynä, kun avauduin heikosta työtilanteestani Naisyrittäjien Facebook-ryhmässä, useat ehdottivat, että vaihtaisin yritykseni nimeksi Design Wash. Moni tunnisti minut sillä nimellä ja mainitaanhan se usein juttujen tai haastatteluiden yhteydessä. Aluksi ajatus tuntui hassulta, koska Design Wash on blogin nimi, ja blogi on ollut minulle ihan vaan harrastus. Siksi olen pitänyt blogia ja yritystä kahtena eri asiana.

Noh, viime aikoina myös blogi on minua työllistänyt, ja varmasti selkeintä olisi, jos sähköposteissa, tarjouksissa sekä laskuissa olisi blogin nimi, eikä PreWork, johon ei kukaan yhdistä mitään tai ketään. Sitä paitsi, minähän se näiden molempien takana heilun, yhtä ja samaa siis kaikki.

Nyt, näin puolen vuoden jälkeen päätin sitten vaihtaa yritykseni nimen. PRH:lta tuli eilen kirjallinen vahvistus ja Design Wash on virallisesti yritys! Sopiihan Design Wash yritykseni nimeksi paljon paremmin, ja se kuvastaa erittäin hyvin sitä mitä työkseni teen, sopien yhtälailla myös blogin nimeksi.

Aloitin yritystoimintani käytännössä ihan samana päivänä kuin bloggaamisen, joten ovathan ne muutenkin kulkeneet käsikädessä jo 8 vuotta. Jännä, miten tällainen pieni asia voikaan tuntua näin isolta. Se on vain yksi nimi, mutta silti. Paljon tässä on kaikenlaisia muutoksia muutenkin ollut viime aikoina, joten yrityksen nimenvaihdos, sekä visuaalisen ilmeen refreshaus passaa vallan mainiosti oman elämäni uuteen aikakauteen. Blogin logokin uudistui, joka toimii sitten jatkossa myös yritykseni logona.

Yritykseni nettisivut löytyy täältä: designwash.fi ♥ Iso iso kiitos, jos käyt sivujani kurkkaamassa! Saapi olla toki yhteydessä ja pyytää tarjousta, jos tarvetta yksinkertaisille ja selkeille visuaalisille ilmeille on. Erittäin mielelläni otan uusia projekteja vastaan.

2 Comments

  1. Hienoa kuulla, että joillakin yrittäjillä tämä aika ei ole vaikuttanut negatiivisesti. Monet tutut on joutuneet kysyä kirjanpidolta ja pankeilta apua tilanteeseen. Itselläni vain lykkääntyi oman yrityksen perustus, mutta parempia aikoja odotellessa.

    • Hieman on myös omaan tilanteeseen vaikuttanut, kun muutama työtilaus on peruuntunut, mutta samaan aikaan olen tosiaan saanut myös uusia tilauksia.

      Olen sinänsä ihan hyvässä tilanteessa, että työni on etätyötä ja toimin itsenäisesti. Kukaan ei lomauta tai irtisano minua, vaan voin itse omilla toimillani vaikuttaa tilanteeseeni. Se luo henkistä turvaa, vaikka toki minun täytyy yhtälailla taistella työprojekteista ja tehdä entistä enemmän niiden eteen töitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s