comments 2

Lasten Pinna-sarja uudella värillä

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Meillä on ollut jo pidemmän aikaa tarvetta lasten omalle pöytäryhmälle. Joitain vuosia sitten työnalla oli oma lastenkalustemallisto, muttei se päässyt ensimmäisiä protomalleja pidemmälle. Nyt, kun on kaksi nappulaa taloudessa, tarve on vain kasvanut sopivalle pienelle pöytäryhmälle, jonka äärellä lapset voi piirtää, askarrella ja leikkiä.

Hakolan valikoimasta löytyy lasten Pinna-sarja, johon kuuluu Pinna-pöytä ja Pinna-tuoli. Väreinä on ollut vaaleanpunainen sekä keltainen, jotka ovat todella suloiset värit, mutta mielessäni oli hieman neutraalimpi vaihtoehto, joka sopisi paremmin kotimme maanläheiseen värimaailmaan.

Päätimme tehdä Hakolan kanssa yhteistyötä ja pääsin ideoimaan lasten Pinna-sarjaan uuden värin. Koska kotimme on vaalea yleisilmeeltään, halusin pöytäryhmän tuovan hieman kontrastia sisustukseen, olematta kuitenkaan räikeä. Ajatuksena oli sellainen kaunis harmaanruskea, joka ei taita muihin väreihin, eikä ole sävyltään liian lämmin.

Melkoiseksi haasteeksi meinasi värin valinta mennä. Ensimmäinen maalattu versio oli liian vaalea, jotenkin vaan liian pliisu, mutta se auttoi oikean värisävyn löytämisessä, sillä tajusin, että isolla pinnalla sävy näyttää vaaleammalta, kuin pienessä mallipalassa. Aikani asiaa pähkäiltyä, tein rohkeamman valinnan ja päädyin huomattavasti tummempaan vaihtoehtoon.

Miten UPEA väri tulikaan valittua! Todella kaunis pehmeä harmaanruskea sävy, joka sopii tosi hienosti Pinna-sarjan kalusteisiin ja istuu myös täydellisesti kotimme sisustukseen – eikä pelkästään lastenhuoneeseen, vaan ihan kaikkiin tiloihin. Pinna-sarjan uusi värisävy sai nimekseen savi.

Pojat ottivat Pinna-setin välittömästi kovaan käyttöönsä. Tällä hetkellä kotona tulee vietettyä huomattavasti enemmän aikaa, joten oli mukava saada lapsillekin jotain uutta kivaa ja käytännöllistä, josta on paljon iloa. Lasten Pinna-pöytäryhmä on ihanan pienikokoinen, joka mahtuu helposti pieneen tilaan. Vaikka meillä täällä on ihan hyvin väljyyttä, on silti hyvä, ettei pöytäryhmä haukkaa liian isoa aluetta, jos sitä siirtelee eri huoneisiin.

Aika kivasti toi luonnetta sisustukseen tuo väri. Olen tosi tyytyväinen, että valitsin melko tumman sävyn ensimmäisistä suunnitelmista poiketen. Vaikka kyseessä onkin lastenkalusteet, sopii ne neutraalin värinsä ansiosta hienosti mihin tilaan vaan. Eli ei haittaa yhtään, vaikka pyörivätkin ympäri asuntoa.

Nyt tämä lasten Pinna-sarjan uusi sävy savi on saatavilla Hakolan verkkokaupassa. Täältä löytyy Pinna-pöytä ja täältä Pinna-tuoli. Aika ihana setti, vai miltäpä ruudun sillä puolen vaikuttaa?

2 Comments

  1. Nipsu

    Aika pienen näköinen tuo setti kahdelle kohisten kasvavalle poikaselle…meniköhän tuon aika jo ohi… ennenkuin alkoikaan.

    • 2-vuotiaalle menee vielä monta vuotta ja tuleva eskarilainenkin tykkää kovasti piirellä pöydän äärellä. Setti on pienikokoinen, mutta sehän onkin tarkoitettu pienille lapsille. Niin ne lapset kasvavat hurjaa vauhtia, aivan liian nopeasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s