comments 2

Moon-rahin voittaja

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Aavistelin, että Hakolan Moon-rahin arvontaan tulee paljon vastauksia, mutta huh huh, teitä osallistuikin lähes 900 tyyppiä! Kiitos kaikille osallistumisesta ja aivan ihanista kommenteista. Niitä oli tosi kiva lukea ja oli erityisen mielenkiintoista kuulla, millaisen rahin kukin kotiinsa tahtoisi.

hakola_arvonta

Suosituin rahi oli selkeästi juurikin tuo greige Boheme-sametilla ja isommassa koossa. Seuraavaksi suosituimmat olivat luonnonvalkoinen sekä vaaleanpunainen Musone-sametilla, jotka ehdottomasti itsekin ottaisin meille! Rohkeampiakin valintoja oli myös joukossa, kuten okraa, toffeeta ja tummanvihreää, kieltämättä tosi kauniita kaikki. Moni sanoikin, että valinta on vaikea.

No mutta, viimein on aika paljastaa kuka teistä voittikaan oman rahin itselleen ja mikä on voittajan valinta! Jännääää! Rumpujen pärinää…

Onneks olkoon Sari M, onnetar osui kohdallesi ja sinä olet voittanut ihanan Hakolan Moon-rahin itsellesi! Kommenttisi oli:

Ihanaa, tätä olen pitkään suunnitellut ostavani. Sitten kun palaan takaisin töihin hoitovapaalta (ellei arpaonni nyt suosisi 😍) Iso vaaleanpunainen uudella kankaalla on ollut mietteissä, tämä greigekin näyttää ihanalle!!

Oikein paljon onnea voittajalle! Hakolalta lähetetään tarvittaessa kangasnäytteet, jotta voi varmistua valinnasta. Iso kiitos vielä jokaiselle arvontaan osallistujalle ♥

2 Comments

 1. Sari M

  Suurkiitokset ihanasta Hakolan Moon rahista! <3 en ollut uskoa saamaani sähköpostia, olen voittanut pitkään haaveilemani rahin.

  Sävyn valintaa varten tilasin Hakolalta sävymallit, joiden avulla oikeassa ympäristössä ja sävymaailmassa päädyin Musone kankaan vaaleanpunaiseen sävyyn. Tämä kangas on myös toimiva lapsi- ja koiraperheessä ;).

  Rahi on ollut meillä nyt reilun viikon ja löysi paikkansa heti, huikeaa! :)

  • Aivan mahtava kuulla, että oikea sävy löytyi ja rahi on ollut mieleinen! Kovasti vielä onnea voitosta, tuli varmasti ihan oikeaan osoitteeseen ♥

   Ihanaa kevättalvea koko teidän perheelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s