comments 898

Samettinen Moon-rahi + arvonta

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Telkkarihuoneen sisustus on edistynyt hyvinkin käytännöllisellä, mutta myös erittäin kauniilla tuotteella. Ja tämä tuote on mainio varsinkin yhteisiä leffailtoja silmällä pitäen.

Kun muutimme tähän kotiin, siirtelimme telkkarihuoneen sohvaa sekä telkkaria edestakaisin eri paikkoihin koittaen löytää toimivimman ratkaisun. Vaikka ihanteellisin paikka telkkarille olisikin suoraan sohvan edessä, toimi se kuitenkin parhaiten seinän vieressä sivulla, jolloin se ei korostu liikaa, vaan on melko huomaamaton muista tiloista katsottuna. Telkkari kun itsessään ei ole kaikista kaunein elementti sisustuksessa.

Jos pidemmäksi aikaa haluaa sohvalle parkkeerata, tulee telkkaria tietysti käännettyä. Ollaan harkittu seinätelinettä – siis ensisijaisesti naperon takia, joka jo kerran sai kaadettua telkkarin itsensä päälleen, mutta turvallisuuden lisäksi myös optimaalisemman asennon takia.

Nyt on kuitenkin rennompaa leffankatseluasentoa varten tullut ihanalle Cosy Pocket -sohvalle odotettu aisapari, upea samettinen Moon-rahi! Ei tarvitse viritellä enää tyynyistä jatkopalaa, kun tuohon mahtuu komiasti meidän molempien jalat ja pötkötysasennot on valmiina. Viltti vaan päälle ja leffa pyörimään, minitreffit kotisohvalla alkakoon.

Rahin pehmeä Boheme-samettikangas on värisävyltään greige ja se on Hakolan valikoimissa uutuuskangas. En nähnyt isona pintana tätä samettia ennen tilausta (paitsi Coterie-blogia kirjoittavan Riikan sohvakuvissa), joten vähän jännitti miten se sitten toimii sohvan kanssa. Sain toki mallipalan kankaasta, jotta pystyin sitä alustavasti mallailemaan, mutta sitten kun rahi saapui, näki vasta kunnolla miltä ne yhdessä näyttää.

Ja hyvältähän ne näytti! Samettikankaan sävy on tosi kaunis ja sopii todella hyvin yhteen hiekanvärisen sohvan kanssa. Muutenkin rahin pyöreä muoto sekä sen koko natsasi kokonaisuuteen hienosti. Rahi menee tarvittaessa myös toisen sohvan kanssa.

Rahin päällinen on irroitettavissa ja pestävissä, joka on tietysti lapsiperheessä hyvinkin suotavaa. Ja jos joskus tekee mieli saada vaihtelua, niin vaihtaa vaan rahin irtopäällisen toiseen väriin tai kokonaan eri kangaslaatuun. Kuten Cosy Pocketin irtopäällisen vaihto sen jo näytti, ilme saattaa muuttua paljonkin hyvin pienellä. Rahi toiminee jatkossa varmasti moneen, leffailloista lastenleikkeihin ja sohvapöydästä lisäistuimeen. Sitä on vieläpä helppo liikutella, voi paikkaa vaihdella mihin ikinä haluaa, vaikkapa makuuhuoneeseen.

Rahista löytyy kahta eri kokoa, iso ja pieni. Tuo on se isompi koko, jonka halkaisija on 75 cm ja korkeus 33 cm, kun taas pienemmän rahin halkaisija on 43 cm ja korkeus 43 cm. Kangasvaihtoehtoina on kahta erilaista samettia, kiiltävää ja lyhytnukkaista Musone-samettia, sekä tätä pehmeää ja ajatonta Boheme-samettia, joka on viime syksyn uutuuskangas.

Mutta höpinät sikseen, nyt on nimittäin jotain superkivaa tiedossa! Kuten otsikkokin sen kertoi, on blogiarvonnan aika. Ehkäpä jo arvaatte, mitä aion teidän kesken arpoa?

Kyllä vain, saan arpoa teidän lukijoiden kesken yhden samettisen Moon-rahin! Voittaja saa valita itse kummalla ja minkä värisellä sametilla rahin haluaa, sekä kummassa koossa, pienessä vai isossa. Palkinnon arvo on 190 € – 350 €, riippuen siis sametista ja rahin koosta. No onko vähän mahtava arvonta! Voi juma.

Osallistu arvontaan kommentoimalla millä kankaalla ja minkä kokoisena rahin haluaisit. Käy katsomassa täällä vaihtoehdot. Osallistumisaika on 3.2.2019 asti. Älyttömästi onnea kaikille osallistujille! Apua, mua alkoi jo jännittämään kuka teistä saa Moon-rahin itselleen, se on nimittäin mielettömän ihana ♥

898 Comments

 1. Juulia

  Voi että olen tästä rahista unelmoinut! Luonnonvalkoinen tai harmaa olisi haaveissa ja boheme kankaalla ja juuri isommassa koossa olisi nappi meidän olkkariin. Toivotaan parasta!

 2. Oona

  Kaikki niin ihania 😍 mutta ehkä boheme puuteri isona 👌👌

 3. Elisa

  Niin upeita nuo rahit!
  Ehkäpä valkkaisin ison musone rahin vaaleanpunaisena tai sitten turvallisemmin greigenä. Vaikea valinta, kun on niin paljon kivoja sävyjä!

 4. minishowblogi

  No olis aivan täydellinen meille joten mukana arvonnassa!! Taitaisi meille lähteä ihan sama kuin tää teidän ihana rahi 🖤

 5. Saija Vuorialho-Lindström

  Iso Musone harmaanruskeana olisi täydellinen.

 6. Riikka

  Ehkä valitsisin greigen kankaan. Kokoa pitäis miettiä, jos onni sattuu suosimaan.

 7. Katja T

  Huikea arvonta!! Kyllä iso boheme greige olisi meille sopivin ja olisi todella kaivattu piste iin päälle👍

 8. Anne Alen

  Iso rahi luonnonvalkoisella Musone- kankaalla olisi kyllä täydellinen! 😍

 9. Janni

  Go big or go home, ottaisin ison rahin smaragdinvihreänä musone-kankaalla ✨

 10. Iina R

  Mukana ehdottomasti! Sohvan osto lähestyy ja olen himoinnut Hakolan Lazya jo vuoden päivät, joten Boheme greige pieni sopisi niin uuteen kuin tämänhetkiseen sohvaan. Teillä on upea koti!

 11. Maria

  Oi, olohuoneemme kaipaisi juuri isoa boheme-kankaalla tumman vihreänä. 😍😍😍

 12. Pia

  Voi että tämä olisi niin ihana ja paikka tälle on jo valmiiksi mietitty!! 😍👌🏼 Ottaisin pienen ja Greige väri!!

 13. Anniina

  Aivan ihana . Ottaisin saman kuin sinulla eli iso boheme greige.
  Anniin

 14. Leena Tuomisto

  Iso Moon-rahi harmaanruskealla Musone-kankaalla olisi unelmien täyttymys!

 15. Laura

  Ihana rahi! Ja juuri tuollaisella samaisella värillä haluaisin meidän kotiin :) eli boheme: greige ja koko iso.

 16. Nelli Lappalainen

  Isompi rahi greidenä olisi täydellinen vanhempieni syksyllä valmistuvalle mökille👌🏼

 17. Anni

  Oi miten ihana arvonta!! 😍 Olen haaveillut tv-/vierashuoneen sohvan kaveriksi pientä Toffeen -väristä Moon rahia! 💛👌

 18. Maria

  Musone ja vaaleanpunainen isona! Wau, miten ihanalta huone näyttääkään rahin lisäyksen jälkeen!<3

 19. Suvi

  Iso olisi ihana, mutta meille tarvitaan kipeämmin pienempää. Eli pieni Aura, okra :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s