comment 1

Kaunis kaksio Töölössä

Kävin viikko sitten ottamassa valokuvia ihanasta asunnosta, joka on tullut nyt myyntiin. Asunto on vastikään remontoitu ja se sijaitsee Töölössä vuonna 1928 rakennetussa talossa. Tyylillä ja taidolla remontoidussa 48 neliön kaksiossa on paljon upeita yksityiskohtia, kuten leveät ikkunalaudat, marmoritasot, messinkihana, tiiliseinä ja alkuperäiset lautalattiat. Remontin yhteydessä asuntoon rakennettiin iso vaatehuone ja se jos jokin, on kerrostalokaksiossa luksusta.

Kyseessähän on Maijan (mieheni sisko) ja Tommyn koti, joiden asuntoja olen vuoden välein käynyt kuvaamaassa myyntiin. Nyt tämä helmi on kaupan ja tässäpä siitä makupaloja.

Ai että onko vähän kaunis asunto! Raitiovaunulinjojen kupeessa Mannerheimintiellä sijaitseva kolmannen kerroksen asunto sopii täydellisesti kaupunkielämää rakastavalle pariskunnalle, pienelle perheelle tai sinkulle. Vanhoissa taloissa on aina erityinen tunnelma ja tuolla oli juuri sellainen. Asunnon ensiesittely on tulevana sunnuntaina, joten kannattaa merkitä kalenteriin. Tuo on ehdottomasti nähtävä paikan päällä!

Täältä löytyy asunnon myynti-ilmoitus.

1 Comment so far

  1. Pingback: Solmut auki | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s