comment 0

Monenlaisia sisustajia ja arvonnan voittaja

Viimein blogiarvonta on suoritettu! Vastauksia tuli valtava määrä, iso kiitos kaikille vastanneille. Oli mielenkiintoista lukea millaisia sisustajia siellä ruudun toisella puolella oikein on. Monella on sisustamisesta hyvin samanlaisia ajatuksia kuin itsellänikin, yksinkertaisuus ja selkeys viehättää, turhia tavaroita karsitaan reilulla kädellä ja halutaan panostaa laatuun sekä luonnonmateriaaleihin.

Sisustustyyliksi mainittiin usein moderni ja skandinaavinen, vanhaa ja uutta sekoittaen, mutta joukossa oli myös väreistä ja runsaudesta innostuvia, kirppishaukkoja sekä diy-tuunaajia, eli laaja skaala monenlaisia sisustajia.

Moni tokaisi laadukkaiden lakanoiden tuovan kotiin arjen luksusta ja siinä asiassa olen täysin samaa mieltä. Olen nukkunut kohta kaksi viikkoa perkaalilakanoissa, eikä ihastus ole hellittänyt yhtään, päinvastoin. Lisää perkaalia lähti tilaukseen ja vanhat lakanat saavat kyytiä.

Yksi onnekas saa nyt itselleen kahdet Familonin Viivasto-perkaalipussilakanat! Onnetar arpoi voittajaksi Teemun, joka kertoi omasta sisustuksestaan näin:

Olen olohuoneeseeni todella tyytyväinen. Kaikki on käytettyä (suurin osa kierrätyskeskuksesta). Vaaleaa koivua, mustaa ja metallinväristä. Vaaleanruskea nojatuoli. Mustat baarijakkarat. Vaaleassa pöydässä mustat jalat.

Oikein paljon onnea voittajalle! Nyt saa Teemu jotain uutta kotiinsa, nimittäin hotellilakanoiksi tituleeratut ylelliset pussilakanat, joista on varmasti iloa pitkään :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s