comment 0

Lastenhuoneen uudet sängyt

Kaupallinen yhteistyö / AVA Room

Lastenhuone on ollut tähän asti kovin tyhjillään, mitä nyt pari lipastoa ja kasa leluja ovat siellä nurkkia täyttäneet. Pari viikkoa sitten saapui lapsokaisten uudet sängyt, joita kovasti odoteltiinkin. Nuka on nukkunut meidän välissä, mutta nyt kun vauva valloitti sen paikan, ajateltiin, että hän siirtyisi viimein nukkumaan omaan huoneeseen, varsinkin nyt kun sängyt tulivat. Onhan hän aiemmin omassa huoneessa nukkunutkin, mutta viimeistään aamuisin kömpinyt meidän viereen.

Tilasin molemmille pojille AVA Roomin koivuvaneriset sängyt, Nukalle AVA Kids -sängyn ja Nilolle AVA Baby -pinnasängyn. Meinasin jo vuosi sitten ostaa Nukalle tuon lastensängyn valkoisena, mutta onneksi se jäi hankkimatta, koska nyt halusinkin sen vanerisena. Pitkään pohdin, raaskiiko hankkia tuota pinnasänkyä, joka on käytössä vähemmän aikaa vai haenko Ikeasta peruspinniksen, mutta tykästyin niin paljon tuohon AVA Roomin malliin, etten malttanut olla sitä myös tilaamatta. Sängyt ovat kuitenkin samassa huoneessa, joten ne sopii sitten keskenään hyvin yhteen.

Pinnasängyssä on pyörät alla, joten sitä voi liikutella tarvittaessa. Mattojen päällä se ei rullaa kovinkaan hyvin, mutta muuten kyllä. Ja meillä kun ei ole huoneiden välissä kynnyksiä, niin on helppo siirtää vauvaa herättämättä. Laidan saa irti, jolloin siitä saa tehtyä vaikka penkin. Eipä tarvitse heti siitä luopua, kun lapsi siirtyy isompaan sänkyyn nukkumaan. Vauva nukkuu toistaiseksi meidän välissä yösyöttöjen takia, mutta kun syötöt loppuvat, siirtyy hän omaan sänkyynsä nukkumaan yön ajaksi. Voisihan tuon pinnasängyn ottaa nyt jo meidän viereen, koska laita lähtee pois, mutta katsotaan.

Lastensängystä saa tehtyä kerrossängyn ja ajattelin ostaa myöhemmin portaat sekä toisen sänkyosan. Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa, joten tilasin lisäksi sänkyyn kuuluvan lelulaatikon, josta saa tarvittaessa myös lisävuoteen, nyt siellä on jemmassa kirjat sekä pelit.

Nuka oli älyttömän innoissaan uudesta sängystään. Ensimmäiset yöt hän viettikin siinä, mutta sitten halusi nukkua taas meidän vieressä lattialla patjalla, kun kokee jäävänsä niin yksin. Täytyy alkaa vaan jossain kohtaa totuttamaan omaan sänkyynsä, vaikka vaikeaa onkin. Ehkä hän viimeistään siinä kohtaa malttaa lastenhuoneessa nukkua, kun pikkuvelikin sinne siirtyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s