comments 4

Pienokainen sai nimen

Vietimme eilen pienokaisen nimiäisiä. Juhlissa oli mukana isovanhemmat sekä sisarukset perheineen, ja vaikkei aivan kaikki paikalle päässeetkään, hulinaa riitti. Kuten aiemmin kerroin, Nuka keksi pikkuveljelleen nimen. En ollut kuullutkaan tuota nimeä aiemmin, mutta se ihastutti samantien ja päätimme valita sen siltä seisomalta vauvan nimeksi, vielä kun selvisi, että se on Suomessa rekisteröity nimi. Se oli toiveeni mukaan hieman erikoinen ja lyhyt, joka on helppo lausua. Moni oli veikannut mikä nimeksi tulee, muttei kukaan osunut oikeaan. Nyt on aika paljastaa se!

Vauva sai nimekseen Nilo Nestor Alvari ♥

Ensimmäinen nimi on siis Nukan keksimä, toiset nimet tulivat pienen pyörittelyn jälkeen. Tilasin molemmille pojille omat nimijulisteet Bo & Co.-verkkokaupasta. Nimiäisissä näkyi Nilon taulussa vain N-kirjain ja koko nimi paljastettiin sitten nimenannon yhteydessä. Nuka sai kunnian kertoa pikkuveljensä nimen ja se meni tosi hienosti, vaikkei hän kolmatta nimeä muistanutkaan. Kieltämättä itsekin välillä joutuu pohtimaan mikä se on, joten en edes ajatellut, että hän osaisi kertoa muutakuin ensimmäisen nimen.

Kuvaamiset juhlapäivästä jäivät melko vähiin, mutta saatiinpas ensimmäinen yhteinen valokuva koko perheestä! Tuo taisi olla ainut hetki, kun meistä melkein kaikki katsoi kameraan ja oli kutakuinkin liikkumatta. Nuka ei malta olla yhtään paikoillaan, mies ei jaksa poseerata montaa minuuttia, enkä itsekään ole mikään linssilude. Mielummin sitä on kameran takana kuin edessä, joten tämä oli meiltä melkoinen saavutus.

Pienen suuri päivä on nyt vietetty ja on helpottavaa, kun voimme viimein kutsua häntä ihan omalla nimellä muidenkin seurassa. Nilo, sinä ihana pieni poikamme! Sait kyllä tosi hienon nimen, jonka veljesi Nuka sinulle antoi.

4 Comments

  1. Kauniit nimet molemmilla lapsilla! Vietimme poikamme nimiäisiä 2.12 ja hän sai nimekseen Wiljami Fenix. Hän on jo 3.5kk. :)

  2. Terhi

    Onnea pienelle pojalle kauniin nimen johdosta 💙 Myös kauniit kuvat teidän perheestä. Tiedän mikä saavutus on saada koko perhe kuvaan. Hyvin olette onnistuneet!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s