comments 3

Pressipäivä asuntomessuilla

Terkkuja Seinäjoelta! Täällä katsastettiin asuntomessukohteita lehdistöpäivänä, eli päivää ennen messuporttien avautumista suurelle yleisölle. Sade piiskasi välillä naamaan, mutta sitähän tämä Suomen kesä on. Vettä tulee, eikä hellerajat turhia pauku. Otin astetta lungimmin tuon kiertämisen, kun ollaan menossa tänään isännän kanssa yhdessä messuilemaan. Jäin sitä paitsi koko ajan suustani kiinni, enkä kerinnyt edes puolia kiertämään. Tosi valikoiden muutenkin käyn kohteita läpi, keskityn mielummin muutamaan helmeen.

Koskela_kohde

kohde_lastenhuone

kohde_tammituoli

kodhe_kylpyhuone

kohde_portaat

Tässä oli muutama kuva yhdestä suosikkikohteestani. Arkkitehtuurinen taideteos, joka lumosi. Ympärillä oleva upea luonto oli otettu täydellisesti huomioon jokaista ikkunakulmaa myöten. Talossa vallitsi ihana seesteinen tunnelma ja aivan kuin aika olisi pysähtynyt. Sisustus oli äärimmäisen hillitty, mutta niin pehmeä, että tilat tuntuivat isolta halaukselta. Kohde on numero 34, Talo Koskela. Ehdottomasti käymisen arvoinen!

Laitan lisää kuvia tästä kohteesta, sekä muista suosikeista vielä myöhemmin. Messuovet avataan tänään ja messuilemaan pääsee 7.8. saakka. Ei muutakuin kesäretki Seinäjoelle! Majoitukseen suosittelen Sorsanpesää, joka on ihan messualueen vieressä. Samaan aikaan tyylikäs ja symppis hotelli. Otin meille vahingossa ison 5 hengen perhehuoneen, vaikka piti ihan perus huone olla. Olis vähän euroja säästynyt. Noh, olipa ainakin tilaa temmeltää ja sai nukkua leveesti.

3 Comments

  1. Tuosta talosta on ollut paljon postauksia. Valitettavasti en tänä vuonna messuille pääse.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  2. Pingback: Asuntomessujen suosikkikohteet | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s