comments 6

Kotimme on myynnissä!

Ollaan parhaillaan matkalla asuntomessuilta kotiin. Olipas kiva reissu, vaikkei toinen messupäivä mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, kun lapsokainen ei suostunut jäämään lapsiparkkiin. Jep jep, oli pakko lähteä pois parin kohteen jälkeen. Ensi kerralla lapsi ei tule mukaan, jotta toinenkin puolisko saa messuista jotain irti. Löysin suosikkikohteeni jo lehdistöpäivänä ja kävin vielä hetken fiilistelemässä sitä uudelleen. Loppu hyvin, kaikki hyvin siis.

takapiha

musta_puutalo

olohuone_keittio

Koukattiin matkalla Jyväskylän kautta ja jätettiin samalla lapsokainen siskon luokse hoitoon muutamaksi päiväksi. Me lähdettiin nimittäin esittelemään kotia! Kyllä vain, kotimme on nyt myynnissä ja ensimmäinen esittely on jo huomenna! Puhelin on soinut ja sähköposti laulanut, kiinnostus kodistamme on ollut huikea. Ensi viikolla on vielä muutama yksityisesittely.

Täältä löytyvät asuntomme myyntilmoitukset: Etuovessa ja Oikotiellä. Tervetuloa huomenna esittelyyn klo 17-18!

olohuone

sohva

Jännittäviä aikoja elellään, huh. Eipä tiedä mitä tässä tapahtuu, ollaanko kohta ilman kotia vai miten käy. Uutta kohdetta ei ole vielä löytynyt, vaikka potentiaalisia onkin ollut edessä. Aina jokin asia on mättänyt, joten etsintä jatkuu. Ensi viikolla olisi taas yksi kohde katsottavana, jossa on oma ranta ja rantasauna! Isäntä on ihan liekeissä, meitsi vähän epäröi. Vähän budjetin yli paukkuu, mutta katsotaan. Kohteeseen täytyy rakastua, koska se tulee olemaan iso projekti ja siitä tulee meidän koti. Mutta nyt pitäisi myydä oma ensin pois. Toivottavasti joku rakastuu meidän taloon :) Tosi kiva koti, josta on haikea lähteä kun se aika koittaa.

6 Comments

  1. Oli kiva törmätä messuilla!

    Olen ihan varma, että teidän koti menee nopeasti kaupaksi. Se on niin nätti! Koti rantasaunalla kuulostaa aika unelmalta!

    • No niin oli! :) Kyllähän useampi kiinnostunut pariskunta oli, katsotaan tuleeko hyviä tarjouksia. Jännät ajat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s