comment 0

Ensinäyttö takana

Täällä on nyt ensimmäinen asuntoesittely takana! Huh huh, sanonpa vaan. Odotimme kyllä väkeä saapuvaksi, mutta määrä yllätti ihan täysin. Porukkaa tuli todella paljon, eikä laskuissa pysytty. Onneksi molemmat päästiin paikkoja esittelemään, ei tuosta yksin olisi selvinnyt. Meinattiin ensin, että tarjotaan grillimakkaraa ja juotavaa, mutta eväät olisi loppuneet kesken alta aika yksikön! Tuli vähän kiire siivouksessa ja tarjottavat jäi näin ollen kauppaan. Parempi niin. Olishan se ollut koomista, jos isäntä ois yrittänyt vielä grillata tuossa hässäkässä.

olohuone_kokonaisuus

dsr_vitra_tuolit

nelonen_laaja

Tänään oli hieman epävakaa keli, mutta onneksi juuri näytön aikana ei satanut vettä. Sitä ennen ja sen jälkeen kyllä. Onhan se huomattavasti kivempi katsella ulkona paikkoja, kun ei vettä tule niskaan. Sopiva pilvinen ilma sattui kohdille. Kiinnostuneita oli useampi ja nähtäväksi jää, tuleeko asiallisia tarjouksia. Ensi viikolla on vielä tiedossa muutama yksityisnäyttö.

Ai niin, Ilta-Sanomat oli bongannu mun blogin ja tekivät haastattelun terassin sisustamisesta! Juttu oli lehdessä viime viikonloppuna (IS PLUS), ja nyt luettavissa myös täällä ensimmäinen osio ja täällä toinen osio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s