comment 0

Helou heinäkuu

Kesä on niin nyt! Ihanaa, että kelejä piisaa (ainakin joka toinen päivä). Vastahan oli kevät ja nyt jo heinäkuu. Kesä menee kyl hujauksessa ohi. Pian alkaa naperon kesäloma, joten voi itsekin keskittyä nauttimaan enemmän kesäkeleistä ja lähtee retkille. Nyt on kulutettu turhan paljon sisätiloja, mitä nyt satunnaisia hetkiä ulkosalla. Eipä vanhemmiten enää tulee auringossa liikoja oltua. Suojausta sitäkin enemmän.

terassilla

terassikalusteet

leikkimokki

runkopuut_terassilla

terassi_kulmassa

Tässä muutama kuva meidän kesäolohuoneesta eli terassilta, johon aurinko paistaa aina keskipäivästä iltaan asti. Puut antavat hieman suojaa, joissain kohtaa vähän liikaakin. Tykkään kyl hengailla ja puuhastella tuolla, varsinkin silloin kun on nurmikot ajettu ja paikat siistitty. Onhan tuo terassi meidän kodin paras paikka, koska itse ollaan se suunniteltu ja tehty.

Herkästi meinaa noita havuja ja muuta pientä roskaa kertyä terassilautojen väleihin ja runkopuiden pikkukivetysten päälle. Pitkään tuskailin ja käsin nypin roskia.. Ja vasta nyt tajuttiin ottaa käyttöön taloyhtiön lehtipuhallin!! Sillä tulee tosi ripsakkaan siistiä. Noh, parempi myöhään kun ei milloinkaan. Lehtipuhallin – Gotta love it.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s