comments 2

Artek Helsingin avajaiset

Sain kutsun Artekin uuden lippulaivamyymälän avajaisiin, jotka olivat viime torstaina. Avajaisiin oli muutama muukin tulossa, jono oli ulkona todella pitkä. Puolisen tuntia meni, kun päästiin ovelle saakka. Vasta ovella tajuan, etten ollut muistanut vastata kutsuun! Shiiiit. Ihan kiva pyytää avec mukaan, kun itse unohtaa ilmottautua. Sitäpaitsi meinasin ensin unohtaa koko tapahtuman, päivät menee niin hujauksessa ohi, etten perässä pysy.

artek_helsinki

artek_tila

seinainstallaatio

dj

Pienen selittelyn jälkeen päästiin sisälle, eikä turhaa reissua onneksi tullut. Uudet puitteet olivat kyllä todella upeat! Silmänruokaa riitti kahdessa kerroksessa, vaikka enemmän se taisi olla vain pikku tungoksessa völjymistä. Dj soitti musiikkia taustalla ja tunnelma oli leppoisa. Olihan siellä muutamia esityksiäkin, mm. eräs tyyppi soitti mahtavia soundeja huonekaluilla!

oksat

goldenbells

valaisimet

tarjottimet

purnukat

mobiili

tuoli_label

robotti

meitsi_virve

Avajaiset olivat Artekille todellinen menestys. Paikalle oli saapunut valtava määrä vieraita ja vähän joka paikkaan joutui jonottelemaan; sisälle, narikkaan, skumpalle ja hauskaan Stool Loop -kuvaussettiin, johon mekin sattumalta pyllähdettiin. Kotiinviemisiksi sai siitä hyvästä kangaskassin. Jossain Artekin matskussa saattaa sitten oma nätti naama näkyä.

Hauska ilta jatkui Stockalle pienen ideoinnin merkeissä. Kerroinkos jo, että saatiin ystäväni kanssa ihka ensimmäinen yhteinen työprojekti?! Näitä yhteisiä projekteja on ollut jo vuodesta miekka ja kypärä, mutta nyt päästiin suunnittelemaan sisustus Helsingin keskustassa sijaitsevalle upealle toimistotilalle! Siitä myöhemmin lisää kuvien kera.

2 Comments

    • Kyllähän siellä olisi ollut kaikenlaista shopattavaa :P Kannattaa kyl käydä katsastamassa paikka! Täytyy itsekin käydä pian uudelleen, ihmismassan keskellä ei oikein päässyt tarkastelemaan kunnolla juttuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s