comments 6

iPhonelle tyylikäs suojakotelo

Kaupallinen yhteistyö Mukama

Olen tässä jo tovin harkinnut puhelimen vaihtoa uudempaan. Käyttöjärjestelmän päivitys tuntui vain heikentävän iPhone 5:n toimintoja ja akku alkoi jo puolessa välissä päivää olla latauksen tarpeessa. En enää jaksanut taistella sen kanssa, vaan lopulta annoin periksi ja hommasin uuden iPhone 6 S:n. Älypuhelimilla ei toden totta ole pitkää elinikää, vaikka omani saikin jatkaa matkaansa uuden omistajansa palveluksessa.

Jotta puhelin pysyisi mahdollisimman pitkään siistissä kunnossa, piti sille löytää arvoisensa suojakotelo. Mielessäni oli ollut jo pitkään yksi malli, johon olin aikoinaan ihastunut.

kuoret_iphone

mujjo_kotelo

iphone_kuoret

Aloin etsimään kivoja suojakoteloita ja nopeasti löytyikin se merkki, jota metsästin: Mujjo! Ihanan pelkistettyä muotoilua ja upeaa nahkaa. Mujjon koteloita oli myynnissä Mukaman verkkokaupassa, josta löytyikin monta erilaista kotelomallia. Sain valitsemani kotelon yhteistyön merkeissä, iso kiitos siitä Mukamalle!!

Mukama on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa paljon erilaisia tuotteita mm. laukkuja, lompakoita, suojakuoria ja muistivihkoja. Vois vaikka mitä sieltä hommata, niin kivan tyylistä kamaa että! Erityispropsit erinomaisesta palvelusta ja nopeasta toimituksesta, viesteihinkin vastataan lähes välittömästi.

Jostain kumman syystä valitsin ensin sellaisen kotelomallin, jossa vain tausta oli nahkaa ja etupuoli oli avoin. Se ei tuntunut kädessä kovinkaan hyvälle (reunamuovin takia) ja eikä toiminut muutenkaan kuten toivoin. Tajusin, ettei se ollutkaan malli, jota olin vuosi sitten ihaillut Pinterestissä! Muutama päivä meni, kun sain jo uuden mallin käsiini – sen oikean, eli Slim Fit -suojakotelon. Slim Fitissä on pelkkää nahkaa ja ainoastaan yksi tikkaus. Super yksinkertainen, laadukkaan oloinen ja niin tyylikäs!

sisapuoli

card

Edessä on tasku muutamalle kortille tai setelille. Tykkään ihan älyttömästi tuosta mallista, vaikka yksi asia hieman mietityttää: nahan väri. Se on nimittäin aika oranssin värinen. Nahka on parkittua ja värisävyä korostettu aniliiniöljyllä, jonka vaikutuksesta on saattanut tulla oranssin sävy. Olen mieltynyt enemmän sellaiseen konjakin väriseen nahkaan ja toivoin tämänkin olevan sen värinen. Mutta uskon, että käytössä nahan väri vain paranee ja kulunut pinta tekee siitä upeamman.

Hyvältä tuntuu kuitenkin kädessä ja se on ulkonäön lisäksi lähes yhtä tärkeää itselleni. Joka päivä sitä hiplailee ja kuljettaa mukanaan, niin kaikella tällä on merkitystä. Hyvä uutinen muille kiinnostuneille: kyseisen suojakotelon hinta on todella huokonen, eli hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan!

kuoret

Tyylikkäälle kotelolle tyylikäs pakkaus, tietysti. Pieniä juttuja, arvostan.

word

tree_words

Kivat yllärithän on aina kivoja, sain nimittäin lähetyksen mukana vielä söpöt pienet muistivihkoset! Näille on aina tarvetta, pikku vihko sujahtaa helposti laukkuun mukaan.

Käykäähän tsekkaamassa Mukaman verkkokauppa ja ihastukaa! Loistavat sivut ja aivan ihania tuotteita.

6 Comments

  1. BH

    Onpas tyylikkään näköinen tuo suojakotelo. Yllätyin, että hinta ei ole kalliinpuoleinen. Itse olen tottunut vaan käyttämään suojakuoria iphoneen. Nyt voisi kokeilla vaihteeksi koteloa.

  2. Kivannäköinen kotelo. Olen todella kömpelö ja iPhoneni näyttö on aina ihan naarmuilla, joten kotelosta olisi kyllä hyötyä. Kiva myös tuo yksityiskohta, että siihen saa muutaman maksukortin tai setelin.

  3. Tyylikäs kyllä tuollainen nahkainen kotelo. Itsekin tykkään kun koteloon saa esimerkiksi maksukortin matkaan, ei tarvitse aina raahata sekä lompakkoa, että puhelinta mukana. Pian menee oma iphonekin kyllä vaihtoon kun olen onnistunut rikkomaan näytön jo niin moneen kertaan, mietin auttaisikohan jos siihen asentaisi panssarilasin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s