comments 8

Meidän koti Dekossa

Odottavan aika on pitkä, mutta siellä se nyt viimein on – nimittäin meidän koti uusimmassa Dekossa! Juttu on peräti 10 sivua pitkä, huh. Kuvaukset olivat viime lokakuussa, joka olikin ensimmäinen kirpsakka pakkaspäivä. Kuvat otti Mirva Kakko ja tekstin kirjoitti ihana Joanna Ekberg, joka myös kirjoittaa herkullista Cirkus-blogia.

deko_lehti_eka

deko_lehti_toka

deko_lehti_kolmas

deko_lehti_neljas

deko_lehti_viides

Olin hieman yllättynyt kuvavalinnoista. Muutama kiva kuva oli jäänyt kokonaan pois ja muutama ei-niin-kiva oli sitten laitettu mukaan. Itsehän sitä on kovin kriittinen tietysti tuommoisen suhteen, varsinkin kun oma koti (ja naama) on esillä. Kiva juttu kuitenkin. Lehti tuli kauppoihin pari päivää sitten, eli maaliskuun numerossa ollaan. Saa käydä kurkkaamassa :)

8 Comments

  1. Kipetsu

    Saako kerrostalosta jossa asuu vuokralla myös jutun Dekolehteen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s