comment 0

Naistenpäivänä

Tänään vietetään kansainvälistä naistenpäivää. Ympäri maailmaa naisia muistetaan kukilla, kakuilla ja muilla ihanilla lahjoilla. Joissain maissa naistenpäivää pidetään yhtä merkittävänä päivänä, kuin äitienpäivä on. En oikein osaa sanoa miten juhlallisin menoin naistenpäivää Suomessa vietetään, mutta itse koen tämän päivän vuosi vuodelta jotenkin voimakkaammin.

naistenpaiva

Täällä kotosalla ei nyt kummemmin juhlita, enkä sitä nyt odotakaan, varsinkin kun mies sattuu olemaan parhaillaan viikon reissussa. Ehkä muistaa lähettää viestin tai jotain. (Some muistuttaa kyllä varmasti, mikä päivä tänään on, hah). No en oikeasti odota mitään, mutta pieni muistaminen on aina kivaa.

Mutta arvatkaas miten ihana yllätys oli tänään kauppareissulla! Kävin hakemassa lounasruokaa K-supermarketista ja siinä kassalla maksaessani jäi harmittamaan, kun en napannut mukaani pientä ruusukimppua piristykseksi, mutta sillä samaisella hetkellä kassaneiti nappasi tiskin alta punaisen ruusun ja ojentaa sen minulle toivottaen samalla hyvää naistenpäivää! Olin ihan haltioissani!!

Kyllähän noita ruusuja jaetaan siellä täällä joka vuosi, mutta jotenkin tämä kyseinen hetki oli niin yllättävä ja hieno. Päivän piristys oikeaan hetkeen, vaikka hyvä päivä olikin valmiiksi jo alla :) Toivottavasti kaikki naiset saavat ruusun tänään tai jonkin muun pienen lahjan, koska se todella voi olla iso juttu jollekkin. Pelkästään, että on nainen, niin onhan siinä jo monta syytä juhlaan!

Oikein ihanaa naistenpäivää ihanat naiset! ♥ ♥ ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s