comments 2

Viikko kahdestaan

Täällä vietetään Nukan kanssa viikko ihan kahdestaan, eli toisin sanoen vietän miesvapaata viikkoa. Isäntä nimittäin läks työ/huvimatkalle Teneriffalle. Aluksi mietin, että mitähän tästä tulee pikku uhmiksen kanssa, joka on alkanut haraamaan vastaan lähes jokaisessa asiassa aamupalasta alkaen kohtausten saattelemana, mutta viikko onkin ollut ihan jotain muuta mitä kuvittelin.

tuijotus

kurkistus

Rakas pallura on ollut jotenkin aivan ihana ja jopa helppo, eli ihan toisenlainen kuin viime aikoina. Kait meikäläisessäkin on tapahtunut jokin muutos, kun en edes yritä tehdä mitään muuta sinä aikana kun olen lapsen kanssa, vaan keskityn lähes 100 % palluraan. Näinhän se olisikin aina toivottavaa, mutta se on yleensä OIKEASTI mahdotonta, kun pitää hoitaa sitä sun tätä.

nupon_kanssa

Välillä on kyselty missä isi on ja katseltu ikkunasta, jos isi tulisi jo kotiin. Vielä jokunen päivä ollaan kahdestaan ja tämä tuntuu tekevän kyllä tosi hyvää – ainaki meitsille. Siis ettei mies ole kotona! Ei tarvitse keräillä toisen vaatekasoja tai likaisia astioita tms. Lapsen lelut lattialla on ok, ne ei haittaa. Ihan siisti tuo toinen puolisko pääosin kuitenkin on, vaikka voisikin joskus oma-aloitteisesti siivota. Vink vink.

nuppo

nuppo_nukkuu

peitto

Touhua täällä tietysti riittää, eikä paikoillaan pysytä (paitsi piirrettyjen aikana). Hyvä, että on liikkuvaa sorttia! Haaste on tietysti saada järkkärillä edes yksi kuva, jossa kohde olisi terävänä. Sekunti on ihan liian pitkä aika.

Kuvissa on mukana Nuppo, Nukan lemppari pehmolelu. Tänään Nuppo sai nukkua päiväunet Nukan sängyssä ja sitten Nupolle laitettiin vaipat.

piipaa_ukko

Täällä menee siis oikein hyvin! Rakkauspakkaus saa nukkua vieressä joka yö ja mikäpä onkaan ihanampi herätys, kuin pienen pusu poskelle ja luja rutistus ♥ Sydän sulaa.

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s