comments 2

Maaliskuun valoilmiö

Kylläpäs tuota sisälle kantautuvaa valoa on odotettu. Kovin harmaata on ollut pitkään, mutta nyt muutaman päivän ajan valo on kulkeutunut jokaiseen nurkkaan asti, joka on tietysti sekä hyvä että huono asia. Jos siivous on jäänyt vähemmälle, karu totuus iskee vasten kasvoja. Tahrat ja pölyt ilmoittavat olemassaolostaan, mutta ei välitetä nyt siitä, vaan tästä upeasta valoilmiöstä, joka herättää myös kodin ihan toisella tavoin eloon.

kokonaisuus

dsr_vitra_tuolit

marimekko_musta_lappu

Parhaiten se valo ilmenee tilassa, jossa eniten aikaa vietetäänkin, olohuonekeittiökombinaatiossa. Nopea lelujen raivaus sivuun ja naps. Kuin olisi oikeasti siistiä, hahah, no ei ole. Tätä lisää, lämpöä ja valoa kiitos! Kevät on niin ihanaa aikaa, vaikka vihreys ulkoa vielä puuttuukin. Kasvoja ja kroppaa lämmittävä aurinko tekee hyvää mielelle, aina kun valoisaan aikaan onnistun hinaamaan itseni ulos. Silti en luovu vielä paksusta untuvatakista, täytyy tärähtää plussan puolelle ensin kunnolla.

2 Comments

  1. Ihana valo tosiaan. Luulin viikonloppuna nukkuneeni puolille päiville, kun heräsin niin ihanaan auringonpaisteeseen. Kello olikin vasta vähän yli seitsemän :)

    • On kyl siistiä, kun on valoisaa kellon ympäri! Tuntuu, että tuo valo tuli ihan yhtäkkiä, ollut niin monta kuukautta pimeää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s