comments 4

Loma kutsuu!

Niin sitä ikää tuli taas lisää ja mittariin napsahti 36. Synttäripäivästä on tosin jo muutama viikko, mutta pian pääsen nauttimaan ihanasta synttärilahjasta, jonka sain mieheltä. Sain nimittäin lahjaksi lomamatkan Maltalle, jonne lähdetään koko perheen voimin viikoksi! Päästään pitkästä aikaa reissuun perheenä ja viettämään rennosti aikaa yhdessä.

19027892

19028109

Kyllähän me vietetään melko paljon aikaa yhdessä muutenkin, koska elämme molemmat vapaamuotoista yrittäjäarkea, mutta nyt voidaan keskittyä paremmin toisiimme, kun voi unohtaa kotiaskareet ja työkuviot. Tätä olen jo pitkään odottanut! Kummemmin ei reissua olekaan suunniteltu, mutta eipä liika suunnittelu tai aikataulutus meikäläisen lomailulle sovikaan. Liian tarkat aikataulut vaan ahdistaa. Tehdään sitä mitä tekee mieli. Eiköhän siellä ole tarjolla kaikennäköistä; maisemia, makuelämyksiä, shoppailua, kulttuuria, kaikkia ihania hoitoja ja tietty sitä aurinkoa. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että saa olla perheen kanssa yhdessä.

19027980

38254851

19027906

19027882

Tässä muutama fiilistelykuva meidän hotellista ja sen maisemista. Ai jai, pari yötä vielä ja sit mennään! Täällä painetaan hommia kieli poskella, jotta sitten voi hyvillä mielin relata. Aika ihana lahja, eikös? :) Kyllä se mies vaan osaa. Tuli muuten ihan puskista tämä. Olin jo niin varma, ettei me mihinkään olla nyt syksyllä lähdössä, mutta toisin kävi. Jeejee! Kiitos rakas ♥

Viime päivät on muutenkin ollut melkoisia. Olen saanut lyhyessä ajassa useamman IHANAN uuden asiakkaan ja ihania projekteja! Olen aivan hämilläni kaikesta, kun niin pitkään sitä tuskasteli miten tulen oikein pärjäämään. Nyt on taas pöytä täynnä töitä ja saa painaa ihan kunnolla! Enhän mä malta edes lähteä tuonne reissuun! :D No ei vaan, kyllä yksi odotettu loma sopii tähän väliin oikein hyvin.

4 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s