comment 1

Asuntomessut 2015

Kerrankin asuntomessut olivat vain puolen tunnin ajomatkan päässä kotoa, tuossa Vantaan Kivistössä. Suuntasimme koko perheen voimin perjantaina iltapäivästä katsastamaan messujen tarjontaa. Eli toisin sanoen mies hoiti Nukaa ja minä kiersin taloja. Annoin toki miehenkin vilkaista muutamaa kohdetta, minä olin sillä aikaa pikkumiehen kanssa syömässä pehmistä.

arkkitehtuuri

Honka Savukvartsi oli arkkitehtuurisesti hieno ulkoapäin. Se oli linjaltaan ihanan yksinkertainen. Vaihtelevan levyinen kuusilauta oli ulkoverhouksessa tosi kiva ja erimuotoisten ikkunoiden sijoittelu mielenkiintoinen, kokonaisuus todella silmää miellyttävä.

En tiedä jäikö supernopeassa messuvierailussa useampia mielenkiintoisia kohteita näkemättä, mutta kokonaiskattaus oli yllättävän mieto. Toki sieltä joukosta taas omat suosikit löytyivät, joita olinkin jo bongannut Deko-lehden messunumerosta sekä muutamista blogeista. Olin aiemmin käynyt tutustumassa Planiatalo Amandaan ennakkoon, kun siellä järjestettiin blogi-ilta. Tästä voit lukea postauksen.

 

__________
Kohde 16, Potius Isokivi A

Tämä kohde oli oma suosikkini. Materiaaleissa näkyi betonia, terästä ja puuta. Sisustukseltaan hyvin pelkistettyä, linjakasta ja yksinkertaista, silti kohteessa oli erittäin kodikas fiilis.

keittio

keittio_marmori

huone

coco

tanko

jappine_portaissa

nuka_portaat

oleilutila

Potius Isokivessä oli sopivasti teollisuushenkeä ja nuo mustat teräsportaat olivat ihan huiput! Hiplailin niitä tohkeissani. Nukakin pääsi tutustumaan tähän kohteeseen ja viihtyi kovasti juurikin noissa rappusissa. Tässä kohteessa oli jotenkin tosi kiva tunnelma, tykkäsin monesta jutusta.

basement

kylpyhuone_naulakot

vessa

 

__________
Kohde 22, Lakkalaine

Lakkalaine oli näyttävän näköinen talo suurine ikkunoineen ja isoine terasseineen. Viimeisteltyä, laadukasta ja tyylikästä, kohteessa huokui luksus.

terassi

lakkalaine

liukuovet

keittionkulma

Vaikka kohteessa olikin avaraa tilaa paljon ja korkeakiiltoisia kalusteita, tammilankkuparketit tekivät kokonaisuudesta tosi kodikkaan oloisen. Mustat ikkunanpuitteet olivat tosi hienot ja toivat sopivasti graafisuutta mukaan.

vaatetanko

nurkkaus

 

__________
Kohde 14, Kontio Harunire

Japanilais-suomalaisen perheen hirsitalo. Todella viihtyisä ja lempeän oloinen, mukavan mökkimäinen. Sisustus oli ihana, aivan omaan makuuni. Tämäkin oli kodikas, hyvä tunnelma.

harunire

harunire_hylly

sohva

peili

olkkari

wc

 

__________
Kohde 19, Vivola

Vivolassa oli kiva sisustus, se oli hauskasti stailattu persoonallisen rennolla tatsilla.

goldenbell

tuolit

sanky

vanerisanky

tyohuone

kukat

meitsi

jappine

No ni, tulipas käytyä asuntomessuilla! Sehän sattuikin sopivasti nimipäivälle, heh. Nuka oli vähän levoton messuilija. Eipä tuo niin lasten paikka olekaan, vaikka lapsia tuntuikin olevan siellä yllättävän paljon. Tosin, näin enemmän isäntien katsovan lasten perään sillä aikaa, kun äidit tutkivat messujen antia.

1 Comment so far

  1. Pingback: Paritalon puolikkaassa | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s