comment 0

Toimiva ja käytännöllinen wc

Kun taloudessa asuu kaksi aikuista, sujuu arki huomattavasti helpommin, jos kodista löytyy myös kaksi vessaa. Yläkerran vessa on minun valtakuntaa ja alakerran vessa miehen. Toki niitä käytetään välillä ristiin ja rastiin, mutta omat tavarat löytyvät omista vessoissa. Tilaa saa käyttää kuten parhaaksi näkee, eikä tarvitse toisen purkkeja ja purnukoita väistellä. Myös kaikki tarvittavat toiminnot voi suorittaa ihan omassa rauhassa, kun toinen ei ole huutelemassa oven takana.

purkit_purnukat

senkki_wc

taulut_peili

vipp

Tykkään tosi paljon yläkerran vessasta. Se on juuri sopivan kokoinen ja paneloitu vino katto luo sinne kivan tunnelman. Purkeille sekä purnukoille on reilusti tilaa, kun Ikeasta löytyi täydellinen lipasto, jonka maalasin uudelleen valkoiseksi ja vaihdoin vetimet ilmettä viimeistelemään.

Rakastan Vipp-tuotteita ja niitä löytyy sekä vessasta että kylppäristä. Roskakori on ehdottomasti yksi lemppareista, klassikko kautta aikojen. Se on jämäkkää tekoa ja toimii kuin unelma – tyylikkyyttä unohtamatta. Kylppärin musta versio toimittaa vaipparoskiksen virkaa. Vippin saippuapullo tuntuu olevan ainoa laatuaan, joka oikeasti kestää. On nimittäin ollut useampi saippuapullo käytössä, mutta turhan aikaisin tuntuvat irtisanovan itsensä.

wc_nurkka

vipp_roskis

pontto

Tämä taitaakin olla ensimmäinen postaus vessasta. Onhan se oma pieni huoneensa ja ainakin yhden postauksen arvoinen ;) Alakerran vessasta ei ehkä kehtais postausta tehdä, vaikka ihan sympaattinen onkin. Pienen pintaremontin tarpeessa se kuitenkin on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s