comments 2

Pallero piirtelee seinälle

Maalasin lastenhuoneen seinälle ison pilvikuvion sävytettävällä liitutaulumaalilla. Nuka kävi piirtelemässä omia hienoja luomuksiaan seinälle ja sain muutaman kuvan napsittua söpöstä pienestä taiteilijasta.

pieni_piirtaa

nuka_piirtaa

pallero

jappine

kiipeilija

liitu_kadessa

kiipeilya

piirrokset

housut

Nukan serkut Sara ja Oliver kävivät pari päivää sitten yökylässä ja kysyivät monta kertaa, että voiko tuohon seinälle tosiaan piirtää. Kyllä voi ja niin oli hetkessä seinä piirrelty täyteen jos jonkin näköisiä hahmoja ja kuvioita! Lastenhuoneessa on kuulemma parasta juurikin tuo liituseinä, vaikka kovasti muutenkin tykkäsivät Nukan huoneesta. Lapsen suusta se totuus tulee ;)

huone_liituseina

Maalin väristä on tullut paljon kyselyä. Väri on siis Valamo V487, joka on mukavan lempeä sävy ollakseen harmaa. Väri sopii varmasti moneen eri tilaan. Projekti on toteutettu yhteistyössä Tikkurilan kanssa. Käyhän katsomassa liitumaalin ohjeet täältä!

2 Comments

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s