comments 6

100 000 – Kiitos ♥

Siitä on nyt kolme vuotta, kun aloin kirjoittamaan blogia. Samaan aikaan lopetin toimistotyöt ja aloitin jännittävän sekä antoisan yrittäjäelämän. Tämä ajanjakso on ollut oikeastaan yhtä viikonloppua. Ei ole tarvinnut herätä enää herätyskelloon ja jokaisen päivän tapahtumat olen saanut itse päättää. Olen saanut viedä asioita juuri siihen suuntaan, mihin olen halunnut. Monta unelmaa on toteutunut ja niitä olen täälläkin jakanut.

thanks_1000px

Päivitän blogiani melko verkkaiseen tahtiin, keskimäärin kerran viikossa. Haluaisin kirjoittaa useammin, koska bloggaaminen on kivaa ja rentouttavaa. Aika menee kuitenkin pääosin perheen kanssa, kotitöiden parissa, töitä tehdessä, harrastuksissa tai milloin missäkin. Nämä kaikki asiat ovat minulle todella tärkeitä ja yritän pitää ne sopivassa tasapainossa, käyttää jokaiseen sopivasti aikaa.

thankyou_1000px

Blogiin raapustelen aina itselleni sopivina hetkinä, turhia stressaamatta siitä, kuinka usein saan pukattua jotain ulos. En tee tätä työkseni, joten saan vapaasti valita mitä ja milloin kirjoitan. Joskus voi olla useampi viikko hiljaista, joskus taas tulee monta postausta peräkkäin. Riippuu pitkälti myös siitä, mitä olen saanut valokuvattua. Tekstit kun rakentuvat pääosin kuvien ympärille.

kiitos_1000px

Valokuvien merkitys blogissa on itselleni tärkeää, vaikka joskus saattaa tulla pitkä teksti ilman kuvan kuvaa, alkuaikoina varsinkin kun kirjoitin enemmän yritystoiminnastani. Pyrin yleensä siihen, että kuvat tukevat tekstiä, sekä toisinpäin. Joskus käsittelen (ts. siistin) valokuvia enemmänkin, toisinaan hyvin laiskasti.

tack_1000px

Blogini toimii minulle tavallaan päiväkirjana. On mukava katsella vanhoja kuvia, huomaten mitä muutoksia on kuukausien tai vuosien saatossa tapahtunut. Varsinkin kodin kunnostushommissa. En oikeastaan koskaan lue omia tekstejäni uudelleen, ellen jotain tiettyä asiaa halua sieltä poimia muistin virkistämiseksi.

tak_1000px

Seuraan kävijämääriä ja on tosi mielenkiintoista nähdä, mitä kautta blogiini eksyy lukijoita. Joskus blogini on tägätty inspiraation kohteena ja on ihan mieletöntä huomata, jos joku on löytänyt blogistani uusia ideoita esimerkiksi omaan sisustamiseen. Mielenkiintoista on myös se, mitä kuvia klikkaillaan ja mitä postauksia luetaan eniten. Arvatkaas mitä kuvaa on eniten klikattu kautta aikojen? Ei, se ei todellakaan liity sisustamiseen ;)

grazie_1000px

Olen niin onnellinen jokaisesta kommentista, joita te lukijat olette tänne kirjoittaneet! Aina kun sähköpostiin kilahtaa ilmoitus uudesta kommentista, hihkun tohkeissani ja samalla myös jännitän, mitä sinne on kirjoitettu. Kommentit ovat olleet niin ihania, ihan turhaan olen jännittänyt.

pus_1000px

Nyt blogissani on mennyt huikea raja rikki, nimittäin lukukertoja on jo yli 100 000 kertaa! Huh ja vau. Olen aivan hämilläni, kuinka paljon blogiani on viimeisen vuoden aikana luettu ja tietysti koko kolmen vuoden aikana. Jokainen seuraaja, lukija, kommentti, tykkäys, maininta tai tägi lämmittää mieltä ihan hurjan paljon! Kiitos ♥ ♥ ♥

6 Comments

  1. Minna

    Minäkin jäin tähän koukkuun ja käyn päivittäin kurkkimassa onko uusia juttuja :) Aivan loistava blogi!

    • Voi kiitos Minna! Ei täällä nyt kovin usein tapahdu mitään, mutta kiva kuulla että käyt lukemassa juttuja :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s