comments 2

Istutusnurkkaus

Talomme kulmassa oli likainen ja pimeä avovarasto, jonne heivattiin kaikki jämäpuu ja muu sekalainen roju. Tässä kun on uudistettu pihapiiriä muutenkin isolla kädellä, ajattelin samalla myös tämän varaston uudistaa. Tavallaan se on piilossa, mutta tavallaan se on hyvinkin näkösällä.

istutusnurkka_valmis

tyokalut

Siivosin varaston rojuista ja maalasin seinät valkoiseksi. Löysin sinne täydellisen istutuspöydän ja seinään laitettiin pienet naulakot puutarhavälineille. Siinä ne pysyy järjestyksessä ja on helposti löydettävissä. Vastaavaa ideaa täytyy käyttää myös meidän isoihin varastoihin, jotta kaikilla työvälineillä on oma paikkansa. Varastot ovat vielä täysin alkuperäisessä kunnossa eli 70-luvulta. Voitte vain kuvitella minkä näköistä!

istutusnurkka

Isäntä laittoi uuden lattian terassilautojen jämäpuista. Ne oli ne leikkimökkiterassin puut, jotka saivat meikäläiseltä purkutuomion lähes heti. Vähän oli siis reikäisiä versioita, joita paklailin sitten umpeen. Tuo varasto on vähän (tai ei niin vähääkään) vinksallaan, puut ovat seinässä vinot ja eikä suoraa kohtaa mistään kohtaa löydy. Vanha puutalo tämä kun on, niin sen mukaan kaikki vähän meneekin. Eli mukavan elävästi :D

chili

Söpö ja kiva nurkkaus kuitenkin saatiin. Ei tarvitse olla enää rojuvarastona.

2 Comments

  1. Voi vietävä kun täällä on taas ihanaa katsottavaa. Kivasti on nuo puutarhavälineet seinällä. Nyt munkin on saatava joku istutusnurkkaus :D

    • Hahah, joo mä yritän vaan pitää kukat ja muut istutukset hengissä, vähän heikosti siinä onnistuen. Ehkä vähän laiskasti :D Jospa tämä puuhanurkkaus tsemppaa hoitamaan niitä edes hieman paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s