comments 9

Blogi-ilta asuntomessutalossa

Sain kutsun HTH Keittiöiden ja Planiatalon järjestämään blogi-iltaan Vantaan asuntomessukohteeseen. Asuntomessut alkavat parin viikon päästä ja oli mukava käydä kurkistamassa ennakkoon asuntomessualuetta ja ensimmäistä kohdetta!

Ennenkaikkea oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa Sisustus COCO:n Sannaa, joka on lapsuuden ystävä vanhoilta kotikulmilta, sekä tavata myös kaikki muut bloggaajat.

hth_keittio

takka

puut_kulhot

puupoyta

nojatuoli

seinakuvio

sauna

Messualue oli vielä hämmentävän keskeneräisen oloinen ja monessa kohteessa painettiin ulkohommia kovalla tohinalla. En sitten tiedä miten valmiina sisätilat ovat, mutta hommaa taitaa olla aikalailla. Planiatalo pihoineen oli ehkä ainut kohde, joka oli jo täysin valmiina. Saimme tutustua kohteeseen rauhassa sekä viettää leppoisan illan herkullisten tarjoilujen kera, jotka oli loihtinut keittiömestari Topi Keskisarja.

tytot

sanna

upea_hana

Mintunmustaa-blogin Silja Maarialla oli melkoisen jännittävä hetki, kun Sanna toi tuliaisia. Katsokaas miten komea messinkinen hana löytyi paketista! Wau. Tulee kuulemma mustaan keittiöön ja voin vaan kuvitella miten upea kokonaisuus tulee olemaan vanhan tehdasrakennuksen miljöössä.

Enpä malta odottaa, että asuntomessut alkavat! Saa vinkata tähän suuntaan messulippuja, ottaisin oikein miellelläni vastaan pari tikettiä! ♥

9 Comments

  1. Ihania kuvia! Ja mahtava tuliaishana. On siellä muutama ihan valmis. Itse olen vieraillut HEVI kivitalojen sekä Passiivikivitalojen kohteissa ja niissä on ollut tosi valmista jo silloin kuukausi-pari sitten. Mutta piha-alueet olivat monilla tosiaan hurjassa kunnossa… Mutainen pohjamaa ei varmasti helpota asiaa näillä vesisateilla. Vähänkö messuja jo odottaa! Ensimmäinen kerta kun pääsee ihan oikeasti etsimään ideoita! Osaatko muuten sanoa, oliko tuo musta puuseinä tehty pala palalta seinään liimaamalla vai onko joku elementtiratkaisu?

    • No niinpä, halusi päästä jo katsomaan millaisia kohteita siellä on! Mulla vaan talorakennuskuume kasvaa ja viime aikoina olen ideoita messuilta saanut. Pari vuotta sitten ihastuin Lapplin puutaloon ja sen saurauksena ostettiin puutalo (kun aiemmin halusin vain ja ainoastaan kivitalon) :D

      Luulen, että tuo puuseinä on Wall+ firman tekemä. Eli ei taida olla aitoa puuta, vaan kuviomuottiin tehty luonnonkuitukomposiitti. Tsekkaa sivuilta: http://www.wallplus.fi

  2. Kuulostaa olleen tosi kiva messutalopiipahdus :) Ihania yksityiskohtia tuossa talossa. Harmi kun en taida messuille päästä, mutta varmaan saan ihailla bloggaajien kuvapläjäyksiä sitten kun messut alkavat. Kiva blogi sulla :)

    • Kyllä oli juu! Ihan mahtava tavata uusia tyyppejä, joilla on samat intressit :) Onpas harmi, jos et messuille pääse, mutta varmasti tulee paljon kuvamatskua sekä nettiin että lehtiin. Ja, kiitos kiitos!

  3. Pingback: Asuntomessut 2015 | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s