comments 2

Juhannuksen viettoa

Päätettiin jäädä kotiin viettämään juhannusta. Tarkoituksena oli jatkaa maalaushommia, mutta listalla oli myös sisähommia, varsinkin jos sadetta pukkais. Tykkään puuhastella pyhien aikana, silloin on hyvin vapaa-aikaa. Eikä ole ensimmäinen kerta, kun muut hakevat juhannusjuomat, minä haen juhannusmaalit.

makkara

isanta_rillaa

pojat

Isännällä oli kova hinku mennä jonnekkin kokkoa katsomaan, mutta päätti tehdä oman notskin takapihalle isoon rautapataan. Siinä me sitten paistettiin makkaraa. Aika kiva tunnelma oli istuskella auringonlaskussa omalla takapihalla, kun maisemat on tuollaiset tosi metsäiset. Ihan kuin mökillä olisi ollut. Tosi leppoisaa. Nopeasti sitä kaupunkilaistytön mieli on muuttunut, kun mäntymetsä ja kalliot niin kovasti ihastuttaa. Vain meri puuttuu.

isi_poika

me

nukan_kanssa

pallura

tyokalut

sahausta

Juhannuspäivän aamuna satoi, mutta iltapäivällä mukavasti selkeni ja aurinkokin alkoi paistamaan, eli päästiin ulos hommiin! Vuorossa oli istutuslaatikot. Terassilautojen vinkkuroista jämäpuista piti saada aikaiseksi kolme istutuslaatikkoa nurmikon nurkkaukseen.

nuka_ajaa

molkyt

touhua

olutta

voittaja

Käytiin välillä pelaamassa mölkkyä naapureiden kanssa. Aurinkokin alkoi jo tosi kivasti lämmittämään ja olut sekä makkara maistui. Meitsi tippui pelistä melko alkuvaiheessa, mutta isäntä nappas sillä kierroksella voiton. Olin vähän ruosteessa… Ehkä täytyy treenata heittokättä vielä tänä kesänä. Hankintalistalle oma mölkky, ehdottomasti!

puupalat

tyostoa

naulat

laatikot

laatikot_kulmassa

laatikko_aita

Siellä ne laatikot nyt on! Vaihtoehtona on antaa puun harmaantua samanlaiseksi kuin terassipuu on, tai sitten maalaan ne mustaksi. En ole vielä ihan varma mitä teen, mutta jos ensi viikolla laitan mullat ja istutukset, on sitä ennen päätettävä kumpaan vaihtoehtoon päädyn.

Huomenna pitäisi olla aurinkoinen keli, pääsis maalaamaan avovarastoa, kattoparruja ja parveketta. Tai jotain noista. Noh, ainakin me grillataan burgereita, se on varma se! Nyt saunaan.

2 Comments

  1. Hienot laatikot sielläkin :) Täällä on myös tehty hommia koko juhannus, isäntä töissä ja minä pessyt ja öljynnyt terasseja. Vielä olisi kaikkein isoin terassi jäljellä. Mutta tykkään myös puuhastella kun on kunnolla aikaa. Lapset on mökillä, niin ei tarvitse huolehtia kuin itsestä ja karvakavereista :)

    • Kiitos! Se on kyl jännä, kun mä haluaisin aina noi juhlapyhät vaan touhuta jotain kotijuttuja. Onneks mies halus tällä kertaa myös. On niin kiva saada aikaiseksi jotain, ja sit kun ei ole muuta arjen hässäkkää häiritsemässä ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s