comment 0

DIY joulukoriste

Elämäni ensimmäistä kertaa haluan tuoda joulua omaan kotiin. En ole oikein koskaan ollut mikään koristelijatyyppi, että täräyttäisin joulusälää lattiasta kattoon. On minulla yhdet jouluvalot, mutta nekin ovat mustat. Eli oikeastaan ne on toiminut enemmän tunnelmanluojana, kuin jouluisena koristeena, vaikka joulusta kovasti tykkäänkin.

Onko se tämä omakotitalo vai mikä, mutta nyt on tapahtunut käänne. Joulukuusi on ehdoton ja kotiakin haluaisin koristella jouluun, kun kerta kotona koko joulun vietämme. Koska olen graafisen ja pelkistetyn tyylin ystävä, haluan sitä myös joulukoristeisiin.

Vaikka nyt innostunkin laittamaan joulua, haluan pitää linjan silti simppelinä. Punavihreäkultahippujoulukrääsä on todella puistattavaa. Nykyään on tarjolla toki freshimpää ja tyylikkäämpää koristetta, mutta en silti ole löytänyt mitään sopivaa. Joten pakkohan sitä on sitten itse niitä tehdä! My god. Minä askartelen joulukoristeita? Kyllä, niin pääsi käymään.


Iha ite tein tähtiprinttijouluseinäkoristeen

Piirsin InDesignilla erilaisia mustavalkoisia vektorigraffoja ja printtasin ne 160 g paperille. Leikkasin tähtikuviomuottia apuna käyttäen ja nuuttasin eli taittelin käsin. Nätit reiät ja paperinaruun kiinni. Tässä tulos:

Koriste_DIY_making

Koriste_DIY_etu

Koriste_DIY_seina

Koriste_DIY_vino

Koriste_DIY_lahelta

Koriste_DIY_vino_kori

Koriste_DIY_sohva_seina

Koriste_DIY_sohva_edesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s