comment 0

Uusi herkullinen glögi

Joulu on ihanaa aikaa ja mikä olisikaan mukavampi tapa korkata oma joulukausi, kuin lämmittää glögiä kylmeneviin iltoihin. Ensimmäiset glögit tulivat kauppojen hyllyille marraskuussa ja heti lähti monta litraa mukaan. Tässä on keritty nauttimaan siis jo useampi kuuma kupponen, tosin tänä vuonna ilman terästystä ;)

Eilen meille tuli ystävät kylään ja he toivat mukanaan uuden ihanan tuttavuuden Lignell & Piispasen LOIMU 2013 vuosikerta väkevä glögin. Pullo oli aivan ihastuttava! Muotoilultaan tyylikkään yksinkertainen ja sen grafiikka suloisen sympaattinen, jonka on kuvittanut muotoilija Jaani Vaahtera. Ehkä hienoin glögipullo ikinä!

LOIMU_2013_glogi

LOIMU_200dpi_RGB

LOIMU 2013 glögi on valmistettu mustikoista ja vadelmista, lisänä jouluinen punaviini sekä joulumausteet kaneli ja neilikka. Tuoksu oli superhyvä, joten olihan sitä maistettava hieman, vaikka holipitoinen olikin. Yllätykseksi maku oli todella herkullinen ja ihanan erilainen, kuin muut maistamani glögit.

Sisältö kävi kaupaksi miesväelle, kuulemma oli melko tujua ja poskien puna sen viimeistään kertoi. Onneksi me naiset saimme  pienen siemauksen maistiaisiksi. Täytyypä hakea Alkosta pari pulloa kaappiin, jos pian saisi nautiskella kokonaisen kupposen.

LOIMU 2013 glögi on ehdoton tämän joulun herkkujuoma, suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s