comment 0

Hello Instagram!

Olen jo pitkään silmäillyt netissä kivannäköisiä Instagram-kuvia. Nyt sitten näin joulun alla sain kipinän mennä sinne itsekin. Instagram-kuvissa on sellaista kivaa tunnelmaa, jonka voi luoda ns. pikakuvankäsittelyllä, joka on yksi palvelun ominaisuus. Melko räjähdysmäisen suosion Instagram on saanut, huh!

Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka aukesi lokakuussa 2010. Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Instagramilla on tällä hetkellä noin sata miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailman. Sovelluksen tarkoituksena on jakaa kuvia 16 erilaisen kuvafiltterin avulla, joilla voi muokata mm. kuvan saturaatiota, värejä sekä kontrasteja.

Olen vielä ihan vihreä käyttäjä, mutta muutaman kuvan sain sinne jo ladattua. Palvelu toimii vain mobiililaitteella, eli läppärillä ei oikein mitään lisäyksiä tai muokkailuja voi tehdä. Ohessa yksi jouluinen postaukseni. Miehen toiveena oli saada tupaan jouluntuoksu, piti siis ostaa keittiöön heti useampi hyasintti :)

Nähdään Instagramissa!

Joulua tupaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s