comment 0

Ensimmäinen joulu uudessa kodissa

Tänä vuonna vietimme joulun omassa kodissamme, ihan vain kahdestaan. Jo viime vuonna teimme päätöksen siitä, että vietämme tämän joulun muualla kuin sukulaisissa. Alustavasti suunnittelimme ulkomaille lähtöä, joka tuntui ajatustasolla helpolta ja varsin houkuttelevalta. Satojen kilometrien autossa istuminen aikatauluineen ei kiinnostanut, vaikka toki perheitä on mukava nähdä. Jouluna pitää rentoutua, ei ressata.
     

Joulusuunnitelmat uusiksi

Alkukeväällä saimme kuulla melko odotetun uutisen ja siinä samalla meni myös joulusuunnitelmat uusiksi. Saimme tietää, että odotamme vauvaa ja esikoisemme laskettu aika on 24.12. eli jouluaattona! Melkoinen joululahja ♥ Nyt voisimmekin hyvällä omallatunnolla viettää koko joulu ihan vain kotona, joka oli tietysti etelänreissuakin parempi vaihtoehto. Niin, ellei nyt lähtöä synnytykseen tulisi :)

Niinpä pääsimme rauhoittumaan joulunviettoon jo hyvissä ajoin uudessa kodissamme. Mies haki meille upean joulukuusen ja koristeli sen. Minä seurasin vierestä ja vähän kiusallani naureskelin hänen ostamille kasarijouluvaloille. Mutta kyllä tuli komea kuusi! Simppelisti hopeisia palloja sekä jouluvalot, ei se muita koristeita kaivannut.

Joulukuusi_kotona_boksi

Joulukuusi_2013

Joulukuusi_kynttila

Joulun_tunnelma copy

Isanta_kokkaa_joulua

Veimme aattona uusille naapureille suklaiset joulutervehdykset ovelta ovelle. Kokkasimme yhdessä jouluruokia, saunoimme pitkän kaavan mukaan ja pelasimme lautapelejä. Hyasintit tuoksuivat ympärillä.

Vaikka vettä satoikin, eikä lunta näkynyt mailla halmeilla, joulutunnelma todella saapui. Ihanan rentouttava ja lämminhenkinen joulu, ehkä yksi parhaimmista, ehdottomasti.

Pikkuinen ei syntynyt jouluna, joten jännitys jatkunee vielä loppuvuoden. Syntyykö hän vielä tämän vuoden puolella, vai meneekö tammikuulle 2014? Kyselyitä satelee ympäriltä, mutta päivä kerrallaan tässä mennään. Hän tulee, kun hän on valmis ♥


Mitäs pukki toi?

Rakastan designklassikoita. Useimmat niistä miellyttävät vaan vuodesta toiseen silmää ja niiden funktionaalisuus on todella ihailtavaa, puhumattakaan kestävyydestä. Pukki tietää suurimman intohimoni ja on näemmä ollut korvat höröllä ;)

Tänä jouluna sain avata kovin mieleisen paketin, paperin sisältä ilmestyi matta musta Dualit leivänpaahdin! Jeeejeee, kiitos pukki! :) Olen haaveillut Dualit leivänpaahtimesta jo tovin, ja se on ollut yksi tuote hankintalistallani. Noh, joka joulu on pukki tuonut jotain kivaa designia kotiin. Kaikki niistä on ahkerasti käytössä ja nyt yksi uusi tulee taas käyttöön. Edellinen paahdin kun tuppasi syömään minun puolesta kaikki leivät, en niitä meinannut koskaan ulos saada siitä vekottimesta. Nyt kelpaa paahdella!

Dualit_paahdin_joululahja

Tuli paketeista muutakin mukavaa mm. valkoiset Luhta-pyyhkeet, Essentialin paperipussi, vierastossuja terassille, glögilasit, jalkahoitosarja, Jokipiin laudeliina ja pikkuiselle Marimekon kylpypyyhe sekä pienen pieni lätkämaila!

Ennen joulua saimme yhteislahjana isovanhemmilta pikkuiselle hienot Emmaljungan Nitro City -vaunut, väri all black. Tämä olikin meidän oma toivomus, joka tulee pian tarpeeseen. Ostin ihanasta lastentarvikeputiikista Ziccosta vaunuihin söpöt tipuset pikkuista viihdyttämään.

Emmaljunga_joululahja

Tiput_vaunussa

En malta odottaa ensi vuoden joulua! Haluan viettää sen todennäköiseti myös kotonamme, silloin olemme jo ihan oikea perhe ja meitä on kolme ♥

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s