comments 6

Bloggaajien kukkiva kesäpäivä

Sain kutsun viettämään kukkivaa kesäpäivää Kuistin kautta -blogin Heidin luokse. Mikäs onkaan inspiroivampi paikka tavata muita blogikollegoja, kuin Heidin uudessa upeassa kodissa Espoossa. Kevyt irtiotto arjen keskelle tuli todella tarpeeseen, tiedossa oli rentoa yhdessäoloa ihanassa seurassa.

Heidi oli panostanut tarjoiluihin huikean paljon! Pöytä oli pullollaan kevyen kesäisiä ja raikkaita herkkuja, eikä niitä meinannut raaskia edes syödä. Toki kaikilla oli kamerat mukana ja ensin piti ikuistaa pöydän antimet, ennen kuin uskalsi iskeä kiinni. Tarjottavat olivat kuin suoraan Pinterestistä, melkoista silmänruokaa! Jäädytetyt vesimelonit nousivat omaksi suosikiksi kertaheitolla, tuollaisia on ihan pakko tehdä itsekin vielä kesän aikana. Syötävän hyvää ja super terveellistä herkkua, nam!

Kesäpäivää oli viettämässä (vasemmalta ylhäältä) Liisa / Lisbet e., Heidi / Kuistin kautta, Sanna / Sisustus COCO, Hanna / White Featherdream, Vilja / Muotoseikka, Giselda / Coffee Table Diary, Sanna / Inspired By Love ja Laura / Homevialaura.

Tässä hersyvän hauskassa porukassa tunnelma oli välittömästi katossa! Aika hurahti kuin siivillä kuulumisia vaihdellen ja herkuista nauttien, sekä tietysti ihanaan taloon tutustuessa, jossa jokainen kohta ja kulma ihastutti. Ei ollenkaan kotikateus iskenyt, eiiii.

Päivän päätteeksi oli vielä ohjelmaa tiedossa, kun suuntasimme Kauniaisiin HALI harmony living -putiikkiin, jossa pääsimme tutustumaan yrityksen tuotteisiin ja samalla shoppailemaan mukavan alennuksen kera. Mukaan lähti Hunkydoryn tyköistuva trikoomekko, siinä saa pallomaha huoletta kasvaa vielä muutaman kuukauden. Saimme kotiinviemisiksi lahjapussin, joka piti sisällään mielettömän pehmeän kashmirhuivin ja tuoksupussin.

Ostosten jälkeen siirryimme vieressä sijaisevaan kukkakauppaan Ihanaan Kukkaseen, jossa meille oli järjestetty Bonden Living -esittely sekä kukkiensidontatyöpaja tarjoilujen kera. Olipa hauskaa puuhaa, vaikkei omasta kukkaseppeleestä kummoista tullutkaan, mutta kimpusta sitäkin komeampi! Saimme hyviä vinkkejä kukkien sidontaan liittyen ja mikä kivointa, saimme nämä mielettömän hienot kukkateokset mukaamme.

Kukkiva kesäpäivä tuli päätökseen. Ihania hetkiä, ihania muistoja. Iso kiitos Heidille, että järjestit näin upean päivän meille ♥

6 Comments

  1. Saima

    Kauniit kuvat, tarjoilut kelpaisi minulle myös! Yllättävän vähän ihminen tarvitsee, jos seura on kiva ja keskusteluja riittää ;)

    • Kiitos Saima, niin se on. Miten paljon antaakaan, kun pääsee viettämään aikaa hetkeksi hyvien ystävien ja samanhenkisten ihmisten seurassa, ja vieläpä noin ihanassa kodissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s