comments 4

Upea marmorinen Plinth-pöytä

Kaupallinen yhteistyö / Finnish Design Shop

Haaveilu on ihanaa. Itse haaveilen varmaan joka päivä jostain, usein unelmatalostani, toisinaan taas jostain ihanasta sisustustuotteesta. Joskus haaveilen raikkaasta metsälenkistä tai herkullisesta sushiannoksesta. Haaveilu lisää onnellisuutta ja hyvää oloa, sen olen huomannut.

Olen haaveillut Menun marmorisesta Plinth-pöydästä. Marmori on materiaalina ihanan ylellinen ja ajaton, ja sitä olen kovasti toivonut edes ripauksen kotimme sisustukseen. Kun näin ensimmäisen kerran Plinth-kokoelman, olin aivan haltioissani siitä. Ajatus, että jonain päivänä aion hankkia itselleni Plinth-pöydän, tuntui kutkuttavalta. En pitänyt asian kanssa kiirettä, mutta nyt oli aika toteuttaa tämä pitkään hautunut sisustusunelmani.

Finnish Design Shop on maailman suurin pohjoismaisen designin verkkokauppa. Olen ollut Finnish Design Shopin asiakkaana tasan 10 vuotta! Vieläkin muistan, kun tilasin heiltä ensimmäiset tuotteet kotiini. Vakuutuin välittömästi heidän laajasta valikoimasta, tuotteiden laadusta sekä loistavasta asiakaspalvelusta, ja näin kymmenen vuoden sekä kymmenien tilausten jälkeen olen edelleen yhtä vakuuttunut. Finnish Design Shop hoitaa asiakaspalvelun, verkkokaupan, tiedottamisen sekä reklamaatiot todella hienosti. Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen asiakas ja edelleen olen.

Olen myös aika onnellinen, että pääsin tekemään Finnish Design Shopin kanssa yhteistyötä ja sen ansiosta marmoriunelmani toteutui! Kyllä vain, Plinth saapui.

Mustasta Marquina marmorista valmistettu Plinth-pöytä on tanskalaisen designtoimiston Norm Architectsin suunnittelema. Heillä on uskomaton kyky luoda todella kauniita, ajattomia ja samaan aikaan erittäin ajankohtaisia tuotteita. Meidän kotoa löytyy useampi Norm Architectsin suunnittelema tuote, jotka on Menun valmistamia, ja ihan oikeasti rakastan niitä. Se, että ne näyttävät todella hyvältä, mutta ne myös tuntuvat hyvältä ja toimivat hyvin. Siinä on kolmen kombo, jota arvostan valtavasti.

Plinth sopii sohvapöydäksi tai sivupöydäksi, mutta on todella kaunis elementti myös sellaisenaan. Se on hyvin yksinkertainen, kuin minimalistinen teos. Jokainen marmoripöytä on oma uniikki yksilönsä, eikä toista samanlaista ole. Voi Plinth, olet rakkautta ensi silmäyksellä ♥

4 Comments

 1. Piia

  Ihana!! Voi eikö sinulla ole meille alekoodia!!! Nyt se olisi tullut niiiiin tarpeeseen:)

  • Eikös olekin!

   Voih, eipä tullut moinen mieleen. Mutta jos jatkamme FDS:n kanssa myöhemminkin yhteistyötä, lupaan kysyä alekoodia teille.

 2. Rachel

  Sinulla on kyllä kaunis maku, ottaisin itsellenikin. Ihana kuin sait toteutettua unelmasi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s