comments 257

Rento pellavainen kesäasu + arvonta

Kaupallinen yhteistyö / Balmuir

Ostan vaatteita hyvin harvoin ja harkitusti, yleensä tarkkaan määritellyn ostoslistan kanssa, oli sitten kyse omista tai lasten vaatteista. Heräteostoksia en tee juuri koskaan, tai niitä koitan ainakin vältellä parhaani mukaan. Mutta sitten kun löydän jonkun hyvän tuotteen, saatan ostaa sen kaikissa lempiväreissäni, eli mustana, valkoisena, harmaana tai hiekan värisenä, ja vieläpä useana kappaleena.

Oma tyylini on ajaton ja yksinkertaisen minimalistinen, joten siksi uskallan ostaa samaa tuotetta useamman, koska tiedän etten kyllästy. Iloitsen siitä, jos joku vaate palvelee vuosia tai vaikka vuosikymmeniä. Tiettyjen brändien tuotteet ovat niin laadukkaita, että ne näyttävät hyvältä vuodesta toiseen, kestäen käyttöä sekä useita pesukertoja.

Yksi ihailemani kotimainen brändi on Balmuir ja ilokseni pääsin tekemään heidän kanssaan yhteistyötä! Balmuirin tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja, sekä kodin että muodin puolelta, ja yhteistyömme rakentuu näiden molempien ympärille.

Kokosin omaan tyylini sopivan kesäisen asun Balmuirin valikoimista, johon kuuluu Lucy-pellavatoppi sekä leveät lyhytlahkeiset Lora-pellava-culottehousut. Vaikka itse olen lyhyt (siis kokonaiset 158 cm), nämä housut ovat itselleni ihan täydellisen mittaiset! Usein lyhyeksi tarkoitetut housut näyttävät minun päälläni normaalipituisilta ja lyhyiden mallien idea häviää, mutta näissä pituus on juuri toivotunlainen.

Pellava on ohutta, kevyttä ja hengittävää, ja tuntuu aivan ihanalta päällä. Olen niin mukavuudenhaluinen, ettei vaatteet saa kiristää eikä puristaa yhtään. Usein valitsen kokoani suuremmat ns. oversizena, mutta näissä molemmissa menin omalla S-koolla, koska mallit ovat sopivan väljät, mutta silti istuvat.

Minulla on ollut pitkään vain yksi ainoa käsilaukku käytössä, johon mahtuu autonavaimet, lompakko ja puhelin. Isommalle laukulle on ollut tarvetta, johon voi heittää vaikka villapaidan, kameran tai muuta isompaa tavaraa.

Nyt tarpeen paikkaa ajaton ja yksinkertainen Estelle shopper. Estelle on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, jossa on luonnollinen pintakuvio. Laukun värisävy on tosi nätti, harmaanruskea taupe, joka on tällä hetkellä varmasti yksi lempiväreistäni. Estelle shopperin mukana tuli pienempi laukku, kaunis siro Balmuir clutch eli kirjekuorilaukku, joka sopii hyvin vaikka juhlallisempiin tilaisuuksiin.

Kesähatuksi valikoitui tietysti ajaton klassikko, Monaco-pananahattu. Tyylikäs ja niin ihanan tuntuinen, sopien sekä arkeen että juhlaan. Ja on täydellinen suoja auringossa. Panamahatut tehdään panamapalmun lehtiliuskoista käsin punomalla, ja hatun valmistus kestää jopa 3 – 4 viikkoa. Aikamoista!

Tällä kokonaisuudella on ilo lähteä viettämään kesäpäiviä. Niitähän on vielä monen monta edessä, eikös?

Kuten Instan Storeissa lupailin, on blogiarvonnan aika, ja joku onnekas voittaa itselleen vapaavalintaisen Balmuir pellavavaatteen! Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, minkä tuotteen valitset itsellesi, jos voitat. Voit tutustua tuotteisiin täällä. Palkinnon arvo on 79 € – 249 € ja osallistumisaika 15.7.2020 asti. Onnea arvontaan!

Ps. Balmuirilla on menossa kesäale ensi sunnuntaihin asti ja useat pellavatuotteet ovat jopa –50 %. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää alennus!

***

Arvonnan voitti Teija, joka valitsi itselleen valkoisen frillahihaisen pellavapuseron. Paljon onnea voittajalle!

257 Comments

  1. Tiina Siljamäki

    Kauheen vaikee valita mieluista, mutta beige Linnea-pusero oli lopulta se mikä puhutteli eniten.

    • Kaunis kokonaisuus! Valitsisin itselleni juuri tuon ihanan kevyen valkoisen yläosan ja monikäyttöisen mustan alaosan👌☺️
      Ihanaa Kesää 🌿☀️🍓

  2. Amanda

    Niin kauniita, ajattomia ja laadukkaita vaatteita!
    Itse olen jo pidemmän aikaa haaveillut Lena Pellavahameesta. joten kotiuttaisin ehdottomasti tämän ihanuuden. 🤍

  3. Roosa

    Eikun tässä olikin mukana myös tuo laukku, Estellen ottaisin ehdottomasti sitten 😍😅

  4. Maija💐

    Kauniita ja ajattomia vaatteita! Itse valitsisin Lilyn kauluspaidan, se käy niin housujen kuin hameiden kanssa.

  5. Tuija J

    Pellava on niin ihana kesällä,huoleton ja ajaton.Livia musta paitatunika mustana olisi unelmani.

  6. Maria Naumanen

    Ah, valkoinen pellavakauluspaita olisi ihana iki-klassikko vuodesta toiseen <3

  7. Naan

    Layla-pellava mekko tai musta silkkinen paitapusero ois kivoja. Jospa ois arpaonnea, niin vois testata, ovatko hintansa väärtejä.😊

  8. Birgitta Orava

    Lily tai ehkä sittenkin Livia, smoky blue, almond vai musta…niin vaikeaa on päättää, koska kaikki ovat niin ihania.

  9. SaaraK

    Noi Lora-coulotte-housut beigenä olis ihan täydelliset kesähousut! 😍 olen aivan myyty!

  10. Kira

    Nämä Balmuirin pellavatuotteet ovat aivan ihania! Jos voitan ottaisin pellavatunikan tai pellavapuseron valkoisessa värissä.

  11. Riitta Kähkönen

    Livia tunika almond värissä, ihana ja monikäyttöinen :) Minun näköinen 🌞

  12. Anski

    Olisipa se vaikea valinta, niin upeita ovat kaikki pellavatuotteet. Mutta mekko tai hame olisi todennäköisin valinta.

  13. Annina

    Tykkään kans hirveesti balmuirista ja heidän laatu miellyttää 😍 käytännöllisiä, tyylikkäitä ja ajattomia 👌 valitsisin pellavaisen mekon tai tunikan 😍

  14. Nina

    Nyt on paha paikka valita, koska voisin ottaa kaikki… mutta ehkä eniten kiinnostaisi Layla-pellavamekko.

Jätä kommentti