comments 4

Kauneimmat rottinkikalusteet terassilla

Kaupallinen yhteistyö / Parolan Rottinki

Terassimme on ollut tyhjillään jo pari kesää. Sen sisustaminen alkoi tosin jo edellisenä keväänä, mutta hieman huonolla menestyksellä, kun sopivia kalusteita ei meinannut millään löytyä. Mielessäni oli alkujaan rennot lounge-henkiset terassikalusteet, jotka eivät olisi liikaa ikkunoiden edessä maisemaa peittämässä, ikkunat ovat nimittäin melko matalalla, eikä seinää ole kovinkaan pitkää pätkää. Muutamat kalusteet kävi kokeilussa, mutta mitkään niistä ei toimineet joko värin, koon tai materiaalin puolesta. Oli mustaa, harmaata ja valkoista, teräksistä ja muovia. Ei vain natsannut.

Terassi ammotti pitkään tyhjyyttään, joten siirsin sisältä rottinkituolin ulos hetkeksi, että edes jossain voi istuskella. Havahduin siihen, miten kauniisti rottinki terassillemme sopikaan! Siis rottinkia, miten ei tullut aiemmin mieleenkään! Tämä kaunis luonnonmateriaali olisi ihan täydellinen valinta, mutta minkälaiset kalusteet olisivat oma juttu, en osannut sanoa. Lähdin etsimään sellaisia rottinkikalusteita, jotka miellyttävät muotoilultaan ja jotka vastaisivat myös alkuperäistä visiotani.

Päätin, että kun talo on maalattu, meidän terassilla on kalusteet. No nyt on talo maalattu ja voi hyvänen aika miten kauniit kalusteet meidän terassille onkaan saapuneet!

Selailin useita eri rottinkikalusteita läpi ja sitten silmiini osui Parolan Rottingin tuotteet. Olen nähnyt heidän tuotteita paljon, onhan ne olleet osa suomalaisten sisustusta jo monet vuosikymmenet ja nyt uuden tulemisen jälkeen heidän rottinkituotteista on tullut todella suosittuja. Enkä ihmettele yhtään!

Huomasin, että Parolan Rottingin valikoimiin oli tullut takaisin tämä upea klassikko, umpinainen riippukeinu, jonka on suunnitellut Parolan Rottingin perustaja Aulis Herranen. Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tiesin, että tuo olisi täydellinen valinta terassimme nurkkaan. Siinä sille on juuri oikean kokoinen paikka ja se näyttäisi varmasti myös todella hyvältä. Ja voi hitto miten oikeassa olinkaan, riippukeinu on aivan mielettömän kaunis ja se todentotta sopii tuohon just eikä melkein. Ja mikä parasta, keinun muotoilu on todella hyvää, se on kevyt ja siinä on aivan ihana istuskella. Vaikuttaa erittäin laadukkaalta tuotteelta. Olen ihan älyttömän tyytyväinen ja onnellinen tuosta riippukeinusta!

Tarvetta oli myös nojatuoleille ja melko hyvä sattuma kävi, että Parolan Rottingin valikoimiin oli tullut myös nämä legendaariset Simpukka-tuolit! Olen ihastellut näitä tuoleja aiemmin siskoni ja hänen miehensä mökillä, vaikkei täysin satavarmaksi osattu sanoa, onko kyseiset yksilöt Parolan Rottingin tuotantoa. Ne ovat kuitenkin jääneet mieleen ja arvatkaa vaan hihkuinko onnesta, kun huomasin, että niitä on taas saatavilla. Simpukka-tuolit sopivat terassillemme valtavan hyvin ja riippukeinun kanssa täydellisesti yksiin. Vitsit, että olen kokonaisuuteen tyytyväinen!

Rottinki sopii sävyn puolesta tosi hyvin terassilautoihin ja materiaali pääsee upeasti oikeuksiinsa mustaa seinää vasten. Nyt värit, koot ja materiaalit toimii kuten toivoinkin. Rottinki tuo terassillemme ihanaa kodikasta fiilistä. Vielä pitäisi hankkia Simpukka-tuolien seuraksi sopiva pöytä sekä kukkasille hyllyä, mutta ei kiirettä. Eiköhän sopivat ajan kanssa löydy, niinhän kävi näillekin kaunokaisille. Tyhjästä terassista alkaa muodostumaan hiljalleen kutsuva kesäkeidas. Mitä sanoo raati ruudun sillä puolen?

Toivottavasti saamme nauttia lämpimistä keleistä vielä pitkään. Eilen aurinko paistoi ja olikin tosi kuuma päivä. Loppuviikko näyttää melko sateiselta, mutta välillä tuo aurinko pilkottaa pilvien lomasta. Ei se kesä vielä loppu ole, eihän?

4 Comments

  1. Petra

    Ihanan näköistä! Ollaan rakentamassa omakotitaloa ja haaveena juurikin tuo väriyhdistelmä, että tosi tummat jollei mustat seinät ja vaalea terassi! Tiedätkö yhtään mitä lautaa teidän terassiin on käytetty?:)

    • Kiitos paljon :) Tuo väriyhdistelmä on kyllä kiva, jotenkin tosi raikas vaikka onkin tumma. Terassilaudat taitaa olla ruskeaa kestopuuta, vaikkei ne siltä oikein näytä, kun on vaalentunut paljon. Tuokin siis harmaantuu, muttei niin nopeasti kuin lehtikuusi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s