comments 6

Kepeän kaunis Edit-hylly

Kaupallinen yhteistyö / Hakola

Kotimme sisustuksessa on edetty viime aikoina hyvin verkkaisesti. Äitiysloma hoitovapaineen on vaikuttanut taloudellisesti niin paljon, että oikeastaan ihan kaikki kotiin liittyvät hankinnat on saanut suosiolla odotella. Olen tehnyt listan tulevista hankinnoista tarkkoine hintoineen, ajan kanssa sitten edetään ja koitetaan tehdä täsmäiskuja mahdollisiin alennuksiin. Haaveilu ei maksa kuitenkaan mitään ja sitä tulee tehtyä varmaan päivittäin.

Vuosi sitten olin aika varma, että haluan sisustuksessa puuta hyvinkin isoina pintoina, kuten keittiön kaapistojen oviin ja olohuoneen tilanjakajaan. Koska kotimme vaaleus on miellyttänyt niin paljon, en ole kaivannut puuta enää niin massiivisesti isoina pintoina, enemmänkin vain kevyin ripauksin. Lasten koivuvaneriset sängyt ovat olleet todella mieleiset, ja juurikin vaaleaa puuta olen toivonut myös muihin huoneisiin.

Hakolalle tuli kesän lopulla muutamia uutuustuotteita, joita esiteltiin Habitaressa. Ihastuin välittömästi saarnista valmistettuun Samuli Helavuon suunnittelemaan Edit-hyllyyn ja aloin sitä pohtimaan myös meille. Olen halunnut työhuoneeseen korkeaa hyllyä ja Edit oli hyvin vahvana ehdokkaana. Koska kaikki uudet hankinnat ovat olleet pannassa, ajatus uudesta hyllystä jäi vain haaveeksi. Sitten joskus, ajattelin.

edit_edesta

Eräs päivä Hakolalta otettiin yhteyttä ja ehdotettiin jatkuvampaa yhteistyötä. Kun pidimme palaverin asian tiimoilta, selvisi, että voisin saada yhteistyön merkeissä Edit-hyllyn meille! Siis oikeesti!? Arvatkaa vaan miten tohkeissani olin! En siinä nyt kehdannut ääneen kiljahdella, mutta mieli olisi tehnyt. Kyseinen hylly on ollut haavelistallani ja kuukauden päästä se kotiutuisi meille. Hitto vieköön!

Ainahan se on tosi jännittävää miltä uusi kaluste omassa kodissa näyttää, että toimiiko mittasuhteet, millainen värisävy on ja miten muuten, vastaako yhtään omia visioita. Hyllyn materiaali on saarni, joka on vaaleaa ja hieman kuviollista puuta. Saarnea meillä on entuudestaan sisustuksessa jo pieninä elementteinä, kuten Muuton Dotsit ja Menun Sweeper & Funnel -harjasetti, mutta silti jännitti miltä kyseinen hylly näyttää, onhan se tehty käsityönä ja saarnelle ominaista on puun pintaa kuvioivat vuosilustot, jotka tekevät ilmeestä hyvin eläväisen.

Kuukausi kului ja Edit-hylly saapui. Hylly oli supernopea koota, kun ei tarvinnut ruuvailla mitään. Nostin rungon pystyyn ja ladoin hyllyt paikoilleen. Ja miten hyvältä se näyttikään! Ihailin vaan laadukasta puusepän työtä ja halusin laittaa sen jokaiseen tilaan mitä meillä on.

Laitoin hyllyn työhuoneeseen suunnitelman mukaan, testiksi ensin työpöytää vastapäätä, mutta vielä kokeilen toiselle seinälle lipaston tilalle, johon sitä alkujaankin kaavailin. Edit on helposti muokattavissa, kun voi jättää osan hyllyistä kokonaan laittamatta, jolloin se jää entistä kepeämmäksi. Mitään ruuvien paikkoja ei jää näkyviin, kun niitä ei ole. Tuntuu, että hylly sopii tosi moneen tilaan, kun se on niin siro olemukseltaan. Edit-hyllystä on matalampikin versio saatavilla.

Sisko käväisi meillä lasten kanssa viikonloppuna ja monta kertaa tokaisi miten hieno tuo hylly on. Ei aluksi edes tajunnut sen olevan Hakolan, mutta nyt taitaa kaavailla myös omaan uuteen valmistuvaan kotiinsa sitä – Hakolan Lazy-divaanisohvan lisäksi. Olen kyllä ihan lovena tuohon hyllyyn ja äärimmäisen iloinen, että se meille saapui ♥

Mitä sanoo raati siellä ruudun toisella puolella, miltä tämä kaunokainen teidän silmiin näyttää?

6 Comments

 1. Pe

  U P E A H A N tuo on! Sopii teille loistavasti. Itsellä myös mieltymys vaaleaan puuhun ja pohdinnassa kuinka paljon sitä haluan tulevaan kotiimme. Tuossa on todellista klassikko ainesta, niin kekseliäs uusi tuoteidea!

 2. Minsku

  Aivan täydellinen!
  Onkohan kuin kaatuvaa sorttia?.. kun meilläkin tuon ikänen poika kuin teillä, tiiä vaikka koittas kiivetä!

  • No niin on! Unohdinkin mainita, että hyllyn kiinnitys seinään on välttämätöntä juurikin kaatumisvaaran takia. Hyllyn mukana tulee pienet kiinnityskulmaraudat sitä varten. Täytyy valita pian hyllylle lopullinen paikka ja kiinnittää se, ettei vaan vahinkoa pääse tapahtumaan, tuo pienempi napero kun on kiipeilemässä täällä ihan joka paikkaan.

 3. Mirka

  Aivan ihana! Juuri sopivan siro olematta mitäänsanomaton.

  Mullakin on hankintalista. Juuri lyhensin sitä yhden valaisimen, sohvan ja astiaston kartuttamisen verran. Haavelistalle jäi vielä yksi nojatuoli, lisää astioita ja lapsille uudet (pidemmät) sängyt. Kaikki aikanaan, mutta kun ei millään jaksaisi! Vaikka toisaalta pikkuhiljaa sisustaminen on aika kivaa. Pienet asiat tasaisin väliajoin piristää ja jää aikaa harkita niitä isompia (niin varmaan).

  • Kyllä! Ja tuolla hyllyllä on sopivasti luonnetta.

   Kaikki tosiaan aikanaan, mutta kyllähän sitä haluaisi toteuttaa haaveet vaikka heti! Ei käy kieltäminen, ettenkö haaveilisi isosta ylläripotista, jotta voisi toteuttaa kaikki listalla olevat asiat samantien. Mutta jos kaiken saisi nyt ja heti, tuntuisiko ne saavutuksilta enää? Iloitsen tällä hetkellä valtavasti pienistä edistysaskelista, mitä kotiin liittyy, vaikka etanavauhdilla mennäänkin. Kerkee ainakin tarkkaan pohtimaan monia juttuja, mitä oikeasti haluaa tai pikemminkin tarvitsee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s