comments 6

Kolme hyvää asiaa

Sain haasteen Modernisti kodikas -blogia kirjoittavalta Kertulta. Haasteessa on tarkoitus listata kolme hyvää asiaa eri aihioista. Kiva ja kepeä haaste, mutta juuri tuolla hetkellä olisi ollut paljon helpompi koostaa kolme huonoa asiaa, niitä kun tuntui olevan turhankin paljon. Noh, hetken hengähdys ja keskittyminen hyviin asioihin, kyllähän niitä kuitenkin on.

Kolme hyvää asiaa päivässäni:

1 Rentous. Eilen minulla oli todella huono päivä, niin moni asia meni ei-toivotusti. Kun mies tuli kotiin, annoin lapset hänen hoiteisiin ja päätin ottaa huurteisen. No niitä menikin sitten useampi ja sitä mukaan kiukkuinen olo helpottui. Aamulla oli lievä krapula, mutta todella paljon rennompi olo. Joskus pieni nollaus tekee hyvää.

2 Kymmenentuhatta. Instagramissa meni 10.000 seuraajan raja rikki! Huh hei, aika mieletöntä. Kiitos vaan kaikille seuraajille! Aloin muuten kirjoittamaan kuvatekstejä myös englanniksi, kun moni seuraaja niin toivoi. Ei auttanut kuin lähteä pois omalta mukavuusalueelta. Virheetöntä enkkuni ei ole, mutta jospa siitä jotain selvää saa.

3 Omaa aikaa. Pojat lähtivät pulkkamäkeen ja pelaamaan jääkiekkoa, minä sain nukkua pitkään ja olla kotona vauvan kanssa kahdestaan. Olipas ihanan rauhallista. Tietysti käytän oman aikani siihen mistä tykkään, eli bloggaamiseen. Välillä sitten höpöteltiin vauvan kanssa.

 

Kolme hyvää asiaa minussa:

1 Huumorintaju. Osaan nauraa itselleni ja monille asioille. Huumori helpottaa, rentouttaa, yhdistää ja auttaa jaksamaan. Huumori pitää myös parisuhteessa kipinän yllä.

2 Pilkunviilaus. Harvempi ihminen jaksaa meikäläisen viilauksia, mutta jotkut siitä jopa maksaa. Eli pakko olla hyvä asia! Ja pilkunviilaamisesta myös nautin – siis mitä tulee semmoisiin visuaalisiin juttuihin.

3 Rehellisyys. Uskallan ja haluan olla rehellinen. On sitäpaitsi helpompi olla rehellinen kuin valehdella. Valheen kanssa on vaikea elää.

 

Kolme hyvää asiaa elämässäni:

1 Oma perhe. Mies ja kaksi ihanaa poikaa. Ne on mun ja se on ihan älyttömän hienoa. Siinä kai oli jo kolme, mutta pistetään tämä kolmikko samaan pakettiin.

2 Yrittäjyys. Olen aina omannut yrittäjäluonteen, jo koulu- ja opiskeluaikoina minulla oli kasapäin omia projekteja, joissa pääsin toteuttamaan itseäni. On kiva tehdä sitä mistä tykkää, eikä sitä mitä joku muu sanoo.

3 Koti. Se on heittämällä paras paikka maan päällä ja olen niin onnellinen, että meillä on viimein ihan oma koti. Koti on ollut minulle aina tosi tärkeä ja merkityksellinen.

 

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

Vauva. Halusin vauvaa tosi pitkään ja nyt se on tuossa vieressä tuhisemassa. Kohta se jo ajaa mopoa ja sillä on tyttöystävä. Voi kunpa vauva-aika kestäisi pidempään.

Työt. Vuosi on vasta aluillaan, mutta selvästi tämä vuosi tuo mukanaan kaikenlaisia kivoja töitä, kuten blogiyhteistöitä, kotitöitä ja myös niitä ihan oikeita töitä.

3 Rakkaus. Täällä meidän kodissa leijuu sellainen jännä rakkauskupla. Vauvakuplakin joo, mutta sellainen rakkauskupla, että halaillaan ja pussaillaan paljon. Kaikki vaan ihan ristiin rastiin, silleen kivasti ja rennosti perheenä.

 

Kolme hyvää asiaa blogissani:

1 Ystävät. En todellakaan olisi uskonut, että blogi tuo elämääni aivan mielettömiä ihmisiä, joista on tullut ystäviäni. Todella kova juttu, hitto vieköön.

2 Kehitys. Uskon, että blogini ansiosta olen jonkun verran kehittynyt visuaalisesti sekä verbaalisesti. Vielä on paljon matkaa edessä, mutta jos miettii lähtökuoppia, on sieltä kavuttu jo sievoinen pätkä ylöspäin.

3 Kommentit. Teidän lukijoiden kommentit ovat olleet ihan parasta antia! Niin ihania, kannustavia ja myötätuntoisia, että joskus luen ne moneen kertaan läpi. Kiitos niistä.

Valitsin kolme lahjakasta bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan samoihin kysymyksiin:

Heidi / Kuistin kautta
Melina / Minishow
Minna / Kotona ja kaukomailla

6 Comments

 1. Sanna/ Sisustus COCO

  Ihana kolme hyvää asiaa <3
  Ihana sinä.
  Mukavaa iltaa.

 2. Kikka

  Hei,
  Saanko udella mitä matskua tuo teidän keittiön taso on? Entä allas keittiössä? Meillä suunnitelmissa keraaminen taso valkoisena ja komposiittiallas valkoisena,mutta tuo mustaki on hauska kokonaisuus valkoisen tason kanssa.Mutta ennen muuta ehottomasti integroituna!

 3. Moikka! Bongasin että olisit myymässä hakolan round pientä sohvapöytää? Olenkohan oikeassa 😄 olisin kiinnostunut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s