comment 0

Habitare 2017

Niin se tämäkin pallomaha onnistui vierimään Habitareen ystävän kanssa. Tutustuminen messujen antiin huolella ajan kanssa taitaa olla urbaanilegenda omassa päässä, koska olihan se arvattavissa, ettei muutama tunti mihinkään riitä. Tuttuja on siellä niin paljon, että sitä vaan jäi suustaan kiinni jatkuvasti, mutta se onkin messuilla parasta, ei käy kieltäminen. Toki tässä on koko loppuviikko vielä aikaa käydä ihastelemassa tarjontaa, joten katsotaan, jospa sinne vielä uudelleen selviydyn. Tässä pieni kooste siitä mitä kameraan tarttui ja mikä omaa silmää miellytti.

Habitaressa oli monta ihanaa messuosastoa ja monen monta kivaa tuotetta. Tyylikkäitä stailauksia, asetelmia ja kokonaisuuksia. Vaikka messutarjoukset vilisivätkin edessä, onnistuin hienosti välttämään houkutukset. Meinasin ostaa muutaman korin lasten leluille Annon osastolta, mutta eipä olleet vielä myynnissä.

Luonnonmateriaalit sekä tummanpuhuvat värit olivat tänä vuonna vahvasti läsnä. Kieltämättä ihailtavaa värinkäyttöä monella osastolla, vaikka hillityimmät ja neutraalit värit tuntuivat edelleen omimmilta. Samaa taisin tokaista viime vuonna, mutta suottapa sitä omaa kotia tarvitsee väreillä tai trendeillä vuorata, jos ei omaksi koe. Luulen, että uuden kodin värit tulevat enemmän materiaalien kautta, kuten puun ja nahan.

Suosittelen kaikille sisustuksesta ja muotoilusta kiinnostuneille poikkeamaan Habitaressa! On ehdottomasti käymisen arvoinen. Ahead-alueella oli monta helmeä ja yläkerrassa vielä Showroom, joka jäi itseltäni ihan kokonaan välistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s