comment 0

Kurkistus wc-tilaan

Olen kuvannut asunnossamme aikalailla aina samoja nurkkia. Oikeastaan ne on ne, mitkä silmää miellyttävät tai mihin valoa siunaantuu. Yksi suosikkipaikkani on sauna, mutta koska se on aika pieni ja tumma, eikä siellä ole ikkunaa, en ole sitä edes yrittänyt kuvata. Toinen tila, joka on jäänyt täysin kuvaamatta, on alakerran wc, mutta nytpä ajattelin napsia pari kuvaa muistoksi myös itselleni. Viikon päästä kun asustellaan jo muualla.

Wc:n mustavalkoinen ilme on ollut hyvinkin mieleinen. Laatikosto on reilun kokoinen ja pöytätasoa kunnolla. Se tässä onkin parasta, että purkeille ja purnukoille on tilaa. Verhon taakse kätkeytyy tekniset laitteet, kuten määlämpöpumppu ja ilmatointilaite, tilaa on myös pesukoneelle tai pesutornille. Jos teknisiä laitteita ei olisi, niin verhon takana olisi aivan loistava tila likapyykeille. Nyt niille ei ole ollut suoranaisesti mitään järkevää paikkaa, ainoastaan pussukassa lattialla tai pesukoneen päällä. Uudessa kodissamme on sitten kodinhoitohuone ihan erikseen ja uskon, että se tekee pyykinpesusta ja muusta vaatehuollosta huomattavasti näppärämpää.

Laitoin seinille mustia tarroilla kiinnittyviä naulakoita, joita ei tarvinnut porata seinään. Tarrat ovat naulakoissa valmiina. On siis ihan älyttömän näppärät ja mielestäni oikein kivat. Naulakkosarja löytyi K-Raudasta ja sitä löytyy pyöreäreunaisena sekä neliskanttisena, myös wc-paperirullalle oli sarjassa oma pidike.

Suoristusrauta on ghd Platinum White Styler. Sain sen pari vuotta sitten tuttuni kautta ostettua markkinahintaa edullisemmin, kun hän toimii ghd:n edustajana – Kiitos Anita ♥ Nuo taitaa olla suoristusrautojen aatelia. Olen tykännyt älyttömän paljon ja onhan tuo todella tyylikäs, jota mielellään esilläkin pitää. Laite lämpenee nopeasti ja menee automaattisesti pois päältä, eipä tarvitse murehtia jos vahingossa päälle sattuu jäämään. Ja sitäpaitsi on niin hyvä pitää kädessä ja hiuksetkin tykkää. Suosittelen!

Vipp saippuapullo ja roskakori ovat kulkeneet edelleen matkassa mukana, enkä niistä ole suostunut luopumaan. Kestivät onneksi kovaa saunotusta ja muoviosien homeenhajut ovat ajan kanssa häipyneet, vaikka sitkeässä olivatkin. Tykkään niistä vieläkin ihan älyttömän paljon. Miten joistain noinkin arkisista esineistä voi tulla niin rakkaita? Vippin sarja on vaan niin ajaton, toimiva, kestävä ja muotoilultaan silmiä hivelevä, että ihmekös tuo.

Meikkipeili on Normann Copenhagenin Flip Mirror, joka miellyttää myös tosi paljon muotoilultaan. Vaihtoehtona olisi ollut mustan lisäksi valkoinen tai vaalean harmaa, jotka olisin myös halunnut. Vaikea päätös, mutta musta sopi tähän wc:hen ehkä parhaiten ja eiköhän se uuteenkin asuntoon istu. Mutta hei, eihän musta väri voi olla väärä valinta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s