comments 294

Synttäriarvonta

Tänä kesänä on monta syytä juhlaan ja yksi syy on tietysti blogin 5-vuotissynttärit, jonka takia täytyy järjestää perinteinen synttäriarvonta! Tällä tavoin voin edes jollain tavoin muistaa myös teitä lukijoita, vaikka palkinto osuukin vain yhdelle onnekkaalle.

Tähän väliin haluan kiittää teitä lukijoita. Satuin lukemaan äsken vanhempia kommentteja, meni ihan pala kurkkuun siitä, miten ihanaa palautetta teiltä olen saanut. Kiitos ♥ Toivotaan, että viimein voin keskittyä enemmän elämän ihaniin asioihin ja jakaa niitä, enkä vain raportoida jatkuvista pettymyksistä ja haasteista. Kaikille niille, jotka vielä omissa asuntoasioissa joutuvat taistelemaan, jaksakaa uskoa siihen, että asiat järjestyvät ennemmin tai myöhemmin. Sitä on vaikea välillä kuvitella tapahtuvan, mutta niin se elämän eri osa-alueille menee, silloin tällöin joutuu painimaan asioiden kanssa ja jossain kohtaa ne sitten alkaa sutvaantumaan.

Joskus kannattaa pysähtyä ja miettiä, mitä hyvää ympärillä on ja mitä on jo elämässään saavuttanut. Jokainen meistä käy omaa taisteluaan ja kokee asiat omalla tavallaan. Meillä kaikilla on murheita, pieniä ja isoja. Ja siinä kohtaa, kun suurin murhe on, että kumman valaisimen laittaisi kattoon, on asiat oikeasti todella hyvin. En tuota murhetta vähättele (koska valaisimen valinta voi olla todella rassaavaa), mutta ihan vaan asioiden laittaminen oikeisiin mittasuhteisiin. Olisi kai ihan suotavaa, että jokainen meistä kokisi isomman takaiskun jossain kohtaa elämäänsä, jotta se vähän herättelisi. En nyt tarkoita mitään äärimmäistä tapahtumaa, vaan ihan sellaista, että ymmärtää elämän haurauden ja osaa nähdä ympärillä olevat asiat rikkautena, eikä itsestäänselvyytenä. Se kai meitäkin auttoi, kun mietimme, että asiat voisivat aina olla paljon pahemmin. Se lohdutti valtavasti ja sillä tavoin hyväksyi tilanteen, vaikka sydämeen sattui.

Mutta hei, sen enempiä löpinöitä, mennään takaisin arvonnan pariin, se oli tässä kuitenkin pointti! Jotta arvonnasta tulee astetta mielenkiintoisempi, kerro osallistumisen yhteydessä, mistä asiasta olet kiitollinen. Se voi olla yksi tai useampi asia, pieni tai iso, mutta nyt on hyvä hetki miettiä, mistä olet viime aikoina ollut kiitollinen. Itse olen erityisen kiitollinen tietysti siitä, että löysimme viimein kodin kaiken ruljanssin jälkeen. Oma perhe on toki suurin asia, josta olen päivittäin kiitollinen ja onnellinen. Ja vielä, olen tosi kiitollinen mun ihanista asiakkaista ja superkivoista työprojekteista! Tässäpä omat tämän hetkiset kiitollisuuden aiheet.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 100 € lahjakortti Granit-sisustuskauppaan!

Ruotsalainen Granit tarjoaa superihania sisustustarvikkeita kotiin, toimistoon, terassille tai vaikka mökille. Yksi ehdoton suosikkikauppani, josta harvemmin lähden tyhjin käsin ulos. Aina sieltä löytyy jotain kivaa sisustusta piristämään. Kivijalkaliikkeitä löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta sekä Oulusta, joissa kannattaa ehdottomasti poiketa, mutta myös verkkokaupasta tilaus onnistuu. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 20.7.2017 mennessä.

Kuvat Granit

294 Comments

 1. Heta

  Olen viime aikoina ollut erityisen kiitollinen terveestä, ihanasta vastasyntyneestä esikoistytöstäni ja miehestä, joka oli suurena tukena raskausaikana ja synnytyksessä. Lisäksi olen tietysti kiitollinen muista läheisistäni sekä terveydestä. Päivittäin elämässä on myös muita pieniä kiitollisuuden aiheita, mutta edeltävät asiat ovat aina päällimmäisenä mielessä.

 2. AnnikaK

  Olen kiitollinen siitä, että omat tulevaisuuden haaveet ovat vihdoinkin alkaneet selviämään. Vielä täytyy tehdä töitä niiden eteen, mutta nautitaan myös matkasta.

  Olen muutenkin kiitollinen, että voin kutsua itseäni onnelliseksi.

 3. Takiaispalloke

  Olen kiitollinen siitä, että vaikka asumme ahtaasti pienessä asunnossa, se on maailman parhaalla paikalla. Tunnen tuskaa siitä, että on pakko löytää isompi. Ja hei – ihanaa päästä seuraamaan sinun fiilistelyä uudesta talostanne, voi kun onni osuisi omallekin kohdalle hyvän asunnon löytymisen suhteen!

 4. Sanni Toivola

  Kiitollinen siitä että läheiseni ja minä olemme terveitä.

 5. Kaisa

  Olen todella kiitollinen ihanasta tyttärestäni ja aviomiehestäni. ❤

 6. Miisa

  Oon kiitollinen parhaista ystävistä, joiden kanssa on tullut nyt kesän aikana vietettyä enemmän aikaa kuin normaalisti.

 7. Marika

  Olen kiitollinen perheestäni, ihanista lapsistani ja siitä, että saamme olla terveitä.

 8. MP

  Olen kiitollinen siitä, että emme ostaneet eilen taloa jota lähdimme ostamaan. Vaikka se harmittaakin aivan hirvittävästi että täydellinen, ihana talo jäi ostamatta, on vakavan rakennevirheen ja homeen löytyminen ENNEN tarjouksen tekemistä kuitenkin loppupeleissä hyvä juttu, eikö..?

 9. Pia

  Olen kiitollinen tästä paljon vielä työtäteettävästä mökistä. Samoin työstäni, minun unelmaduunistani. Ja ennenkaikkea nyt tuosta lattialla nukkuvasta pienestä koiranpennusta.

 10. Telle

  Olen kiitollinen ihan tavallisesta loma-arjesta, jota saan viettää mieheni ja lasteni kanssa.

 11. Airiina

  Terveestä lapsestani ja hänen kahdesta, kauniista pojistaan joita minä saan hoivata.

 12. Petri

  Vaimostani ja lapsestani olen kiitollinen ja rakkaudesta jota saan.

 13. henna holappa

  Olen niin monesta asiasta kiitollinen; terveydestä ja perheestä sekä työstäni.

 14. Minna

  Olen kiitollinen siitä että minulla on vihdoinkin pysyvä työ, ihana mies ja että nyt on kesä.

 15. Terttu1985

  Olen kiitollinen ihanista lapsistani ja muusta perheestäni. Olen kiitollinen uudesta työstäni ja siitä, että olemme terveitä <3

 16. Anni

  Olen kiitollinen siitä että tulevaisuus alkaa vihdoin selkeentyä. Olen myös kiitollinen ihanista ystävistä jotka ovat tukenani.

 17. eija

  Kiitollinen olen siitä, että perhe on pysynyt kasassa kaikista vastoinkäymisitä huolimatta.

 18. Saana Rokkamäki

  Olen niiin iloinen kun aurinko paistaa! Ja tietysti ihanista ystävistä ja siitä että sisustus alkaa näyttää omalta!😍

 19. Fanny

  Olen kiitollinen että sain viettää näin monta vuotta yhdessä isoisäni kanssa joka valitettavasti menehtyi kesällä monen vuoden taistelun syöpää vastaan.

 20. Suv1

  Olen kiitollinen ihanista koirista (jotka tosin olivat pahanteossa tänään ja kiitollisuuteni vähän horjui :D) ja ihanasta puolisosta, joka on meidän perheen kokkaaja <3

 21. Kati

  Olen kiitollinen tällä hetkellä miehestäni jonka kanssa ollaan eletty yhteistä elämää kaksikymmentä vuotta, niin ylä- kuin alamäkineen. Ja olen kiitollinen viisivuotiaasta tytöstämme❤

 22. Soili

  Olen kiitollinen hyvästä elämästä mieheni kanssa sekä poikani ihanasta perheestä!

 23. Katariina Kallio

  Olen erityisen kiitollinen terveistä lapsista, vaikkakin villeistä sellaisista 👌☺️ keskosten äidille se ei ole itsestäänselvyys.

 24. Himmu

  Olen kiitollinen perheestäni: aviomiehestäni ja etenkin kahdesta lapsestani, joiden myötä elämä on saanut aivan uuden merkityksen. Ja poikinut lisää kiitollisuuden aiheita.

 25. Halejo

  Olen kiitollinen ymmärtävistä vanhemmista, sisaruksista ja heidän lapsistaan.

 26. Sanna

  Olen kiitollinen siitä, että alkuvuoden vastoinkäymisten jälkeen meille syntyi terve, kiltti, hyväntuulinen tytär. Hän on oikea ilopilleri ja saa huolet kaikkoamaan. Olen kiitollinen myös siitä että saan jakaa arjen, ilot ja surut mieheni, parhaan ystäväni, kanssa.

 27. Ellu

  Olen kiitollinen ihanasta omasta perheestä ja kodista. Ihanista läheisistä ja tukiverkostosta.

 28. Petra

  Olen kiitollinen menneestä elämästä ja vaikeista ajoista, joiden vuoksi olen tällainen ihminen ja onnellinen tänä päivänä! Olen kiitollinen mun pienestä perheestä, miehestä ja koira-vauvasta sekä ystävistä ja muista ihmisistä mun ympärillä! Nykypäivänä jopa muistan kertoa näille, kuinka kiitollinen olen… <3 Mikään ei ole itsestäänselvää.

  Ja kiitos ihanasta blogista! :) Teidän selviytymistaistelusta luin fb:n ryhmässä ja mukaan jäin! On ollut ihana seurata, kuinka asiat vaan järjestyvät! Ei ehkä, kuten oli suunniteltu, mutta aina ne järjestyvät… Ihanaa odotuksen aikaa, niin uuden perheenjäsenen kuin uuden kotinnekin! :)

 29. Vera

  Olen kiitollinen, että kymmen vuotiaana syömishäiriöön sairastunut kummityttöni, on nyt viisitoista vuotias hyvävoipainen nuori neiti.

 30. Petra

  Olen kiitollinen siitä, että olen terve ja mulla on ihana nykyhetki ja toivottavasti myöskin onnellinen tulevaisuus mun tulevan mieheni kanssa <3 :)

 31. Juulia Myllykangas

  Olen kiitollinen unelmien toteutumisesta yksi kerrallaan <3

 32. Outi

  Tällä hetkellä olen erityisen kiitollinen pienestä taimesta, joka kasvaa sydämeni alla. Lokakuussa olisi määrä saada hänet syliin ❤

 33. annak

  Minullakin kiitollisuudentunteita herättää oma perheeni ja se, että meillä on asiat niin hyvin. On rakkautta, terveyttä ja tärkeitä ihmisiä ympärillä.

 34. Henna

  Mie oon tosi kiitollinen siitä että pääsin mammaloman jälkeen mun unelma tuöpaikkaan kiinteistövälittäjäksi. Vielä kiitollisempi olen kuitenki siitä että saan olla äiti minun rakkaalle yksvuotiaalle hurmuripojalle ja että mulla on just maailman ihanin mies mulle ♡

 35. Selma

  Ensinnäkin paljon onnea loppuodotukseen, toivotaan viileitä kelejä jatkossakin! ;) Toiset onnittelut uuden kodin löytämisestä! Ryhdyin lukemaan blogiasi juuri hieman ennen kuin laitoitte edellisen kodin myyntiin, ja matkan seuraaminen tähän pisteeseen on ollut tuskaista jopa täältä ruudun takaa. Nyt onneksi sitä tunnelia valon päässä on auringon verran. Onnea siis!

  Kiitollinen olen siitä ajasta jonka mieheni sai viettää töiden välissä lasten ja minun kanssa kotona. Arvokasta aikaa lasten ollessa pieniä, mikä kaikille ei todellakaan ole mahdollista. Hän lähteen kohta uusiin haasteisiin, mutta tämä kotona vietetty perheen yhteinen aika toivottavasti kantaa pitkälle.

 36. Julia

  Olen ollut erittäin kiitollinen opiskelupaikan saamisesta ja siitä että saan tehdä töitä koko kesän opintorahastojen kasvattamiseksi. :-)

 37. Granit on kyllä sellainen paikka että ostoskori vetää enemmän kuin kukkaro tykkää :) Täysillä mukana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s