comments 294

Synttäriarvonta

Tänä kesänä on monta syytä juhlaan ja yksi syy on tietysti blogin 5-vuotissynttärit, jonka takia täytyy järjestää perinteinen synttäriarvonta! Tällä tavoin voin edes jollain tavoin muistaa myös teitä lukijoita, vaikka palkinto osuukin vain yhdelle onnekkaalle.

Tähän väliin haluan kiittää teitä lukijoita. Satuin lukemaan äsken vanhempia kommentteja, meni ihan pala kurkkuun siitä, miten ihanaa palautetta teiltä olen saanut. Kiitos ♥ Toivotaan, että viimein voin keskittyä enemmän elämän ihaniin asioihin ja jakaa niitä, enkä vain raportoida jatkuvista pettymyksistä ja haasteista. Kaikille niille, jotka vielä omissa asuntoasioissa joutuvat taistelemaan, jaksakaa uskoa siihen, että asiat järjestyvät ennemmin tai myöhemmin. Sitä on vaikea välillä kuvitella tapahtuvan, mutta niin se elämän eri osa-alueille menee, silloin tällöin joutuu painimaan asioiden kanssa ja jossain kohtaa ne sitten alkaa sutvaantumaan.

Joskus kannattaa pysähtyä ja miettiä, mitä hyvää ympärillä on ja mitä on jo elämässään saavuttanut. Jokainen meistä käy omaa taisteluaan ja kokee asiat omalla tavallaan. Meillä kaikilla on murheita, pieniä ja isoja. Ja siinä kohtaa, kun suurin murhe on, että kumman valaisimen laittaisi kattoon, on asiat oikeasti todella hyvin. En tuota murhetta vähättele (koska valaisimen valinta voi olla todella rassaavaa), mutta ihan vaan asioiden laittaminen oikeisiin mittasuhteisiin. Olisi kai ihan suotavaa, että jokainen meistä kokisi isomman takaiskun jossain kohtaa elämäänsä, jotta se vähän herättelisi. En nyt tarkoita mitään äärimmäistä tapahtumaa, vaan ihan sellaista, että ymmärtää elämän haurauden ja osaa nähdä ympärillä olevat asiat rikkautena, eikä itsestäänselvyytenä. Se kai meitäkin auttoi, kun mietimme, että asiat voisivat aina olla paljon pahemmin. Se lohdutti valtavasti ja sillä tavoin hyväksyi tilanteen, vaikka sydämeen sattui.

Mutta hei, sen enempiä löpinöitä, mennään takaisin arvonnan pariin, se oli tässä kuitenkin pointti! Jotta arvonnasta tulee astetta mielenkiintoisempi, kerro osallistumisen yhteydessä, mistä asiasta olet kiitollinen. Se voi olla yksi tai useampi asia, pieni tai iso, mutta nyt on hyvä hetki miettiä, mistä olet viime aikoina ollut kiitollinen. Itse olen erityisen kiitollinen tietysti siitä, että löysimme viimein kodin kaiken ruljanssin jälkeen. Oma perhe on toki suurin asia, josta olen päivittäin kiitollinen ja onnellinen. Ja vielä, olen tosi kiitollinen mun ihanista asiakkaista ja superkivoista työprojekteista! Tässäpä omat tämän hetkiset kiitollisuuden aiheet.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 100 € lahjakortti Granit-sisustuskauppaan!

Ruotsalainen Granit tarjoaa superihania sisustustarvikkeita kotiin, toimistoon, terassille tai vaikka mökille. Yksi ehdoton suosikkikauppani, josta harvemmin lähden tyhjin käsin ulos. Aina sieltä löytyy jotain kivaa sisustusta piristämään. Kivijalkaliikkeitä löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta sekä Oulusta, joissa kannattaa ehdottomasti poiketa, mutta myös verkkokaupasta tilaus onnistuu. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 20.7.2017 mennessä.

Kuvat Granit

294 Comments

 1. minnamannila

  Olen lähiaikoina ollut erityisen kiitollinen omasta ihanasta perheestäni, joka on jaksanut kannustaa ja tukea minua vaikeiden aikojen yli. Olen myös kiitollinen siitä, että pääsen syksyllä aloittamaan opinnot yliopistossa ja opiskelemaan unelmieni ammattiin.

 2. heidimarianna

  Olen kiitollinen meidän ihanasta uudesta talosta pitkän etsinnän jälkeen ja aivan mahtavasta miehestäni ja perheestäni ♡

 3. Tiina Sirviö

  Olen kiitollinen jokaisesta lapsiltani saadusta hymystä ja halauksesta 💕

 4. Olen kiitollinen siitä, että vauva on alkanut vihdoin nukkua täysiä öitä, joten koko perhe saa vihdoinkin nukkua paremmin.

  Olen kiitollinen kodista, josta alkaa pikkuhiljaa muotoutua meidän näköisemme. Vasta nyt päälle vuosi muuton jäljeen olemme päässeet kunnolla sisustamaan ja oikeasti tekemään tästa asunnosta meidän kotia.

  Olen kiitollinen perheestä, mun miehestä ja lapsista. Vaikka elämä on koetellut viime vuosina tosi rankasti, niin ollaan edelleen yhdessä ja perhe.

  Olen kiitollinen ihanista ystävistä.

  Olen kiitollinen niin paljosta!

 5. Liisukka

  Olen kiitollinen omasta perheestä. Ja siitä, että lapsilla on kaikki hyvin.

 6. Juhtimus

  Kiitollinen olen puolison kanssa vietetystä ajasta ja sukulaissuhteista.

 7. Anna-Mari

  Vielä ehdin arvontaan mukaan – juuri ja juuri. :) Tällä hetkellä tunnen kiitollisuutta lapsistani, puolisostani ja muista läheisistä. He ovat iloni, tukeni ja turvani. On onnekasta saada kokea tulevansa rakastetuksi joka ikinen päivä, myös niinä huonompina päivinä.

 8. Olen kiitollinen pienestä tytöstä, joka me saatiin pitkän odottelun jälkeen. Lisäksi olen kiitollinen rakastavasta aviomiehestä ja omalta tuntuvasta kodista! 😊

 9. Katja

  Olen superkiitollinen ensimmäisestä omasta asunnosta, perheestä ja ystävistä <3

 10. Anne

  Terveydestä olen ehkä eniten kiitollinen, koska ilman sitä elämä on melko kurjaa.

 11. Sanna

  Kiitollisena seuraan tyttären askeleita kohti itsenäisyyttä – hienon polun hän on itselleen valinnut.

 12. Olen kiitollinen jokaisesta terveestä päivästä minkä vietämme, upeista lapsista ja aviomiehestä. Monestakin asiasta olen kiitollinen mutta siinä tärkeimmät :) Tottakai on päiviä, että kaikki tuntuu kaatuvan niskaan ja suurin murhe on kun ei löydy sopivia vaatteita kaapista. Silloin onneksi järkevä puolisko muistuttaa asiasta, että onhan meillä asiat aika hyvin.

 13. Heini V

  Olen kiitollinen monesta asiasta: perheestä, ystävistä, terveydestä, ihanasta työpaikasta, palkallisesta kesälomasta – ja pienemmistäkin jutuista kuten tuoreista mansikoista, uimisesta maauimalassa ja hyvästä ruoasta.

  Olen seurannut teidän hometalomatkaanne ja olen niin iloinen puolestanne, että löysitte uuden, ihanan ja terveen kodin! Tsemppiä talon valmistumiseen ja loppuraskauteen!

 14. Jenni

  Olen erittäin kiitollinen ihanasta perheestäni ja läheisistäni 😍

 15. Miia

  Olen kiitollinen omasta rakkaasta miehestä, lapsista ja lämpöisestä hirsikodista ❤

 16. Ulla P

  Tällä hetkellä olen erittäin kiitollinen muuton ja uuden työn tuomasta vapaudesta, uudesta alusta!

 17. Juntunen Terttu

  Olen kiitollinen jokaisesta päivästä jonka olen saanut elää.

 18. Merja

  Perhe ❤️ Vaikeudet voittanut parisuhde, lämpimät ja avoimet suhteet nuoriin aikuisiin lapsiini.

 19. Noora

  Olen kiitollinen ihanasta miehestä ja lapsesta sekä tietty myös uudesta kodistamme!

 20. Arlene

  Olen kiitollinen siitä, että olen terve, minulla on rakastava perhe ja ihania, luotettavia ystäviä ympärilläni 💕

 21. TTM

  Tällä hetkellä olen todella kiitollinen omasta terveydentilastani, ja hyvästä sellaisesta.

 22. Emppu

  Olen kiitollinen saamastani opiskelupaikasta, terveydestä ja läheisistäni! <3

 23. Tiina V.

  Olen kiitollinen perheestäni, siitä että minulla on työpaikka jonne palata hoitovapaalta elokuussa, mukava oma koti(talo) ja olemme kaikki terveitä. Näitä asioita ei aina osaa arvostaa tarpeeksi. Se, että elämä on tasapainossa ja on saavuttanut jo paljon niistä nuorena haaveilemistaan asioista, on vaan pakko olla kiitollinen <3.

 24. Laura/Minäsydänkoti

  Näin äitiyslomalla ollessani minulla on ollut aikaa miettiä asioita-kiitollisuus korostuu monessa asiassa ihan joka päivä-perhe,terveys,läheiset,työ josta nautin kun palaan töihin.Nyky olotila,onnellinen tässä ja nyt-tässä on hyvä olla ❤️

 25. Elina

  Nykyisestä työpaikasta, miehestä ja ystävistä mun ympärillä :)

 26. Kiittolisuus unohtuu välillä ja hyvä välillä tosiaab pysähtyä miettimään mitä kaikkea elämään on saanut! Eniten kiitollinen olen lapsestani, miehestäni ja siitä että olemme terveitä. Katto on pään päällä ja ruokaa riittävästi, kaikki muu on ylimääräistä plussaa ❤

 27. JenniJ

  Olen kiitollinen kolmesta pienestä lapsestani ja aviomiehestäni sekä muista tärkeistä lähimmäisistä, jotka ovat tässä ruuhkavuosien arjessa läsnä auttamassa ja viihdyttämässä.

 28. Minna

  Tällä hetkellä olen erittäin kiitollinen parantuneesta fyysisestä terveydentilastani, koska pystyn taas normaalisti tehdä asioita ja nauttia elämästä. Olen tietenkin myös hyvin kiitollinen perheestäni, ympärilläni olevista tärkeistä ihmisistä, kodistani ja kauniista ympäristöstä, jossa saan elää.

 29. johanna

  Olen kiitollinen kaikista lapsistani, muusta perheestä ja ystävistä. Olen kiitollinen tästä vapaasta isänmaastani jossa on naisen mahdollisuus opiskella ja tehdä työtä. Paljon muutakin on, lista on pitkä!

 30. Taika

  Olen kiitollinen siitä että välillä raskas raksa-aika on takana ja olemme saaneet meille toimivan, viihtyisän kodin.

 31. Noora

  Olen kiitollinen, että käsitykseni itsestäni on muuttunut paljon positiivisemmaksi

 32. Johanna.K

  Olen kiitollinen kohta valmistuvasta, paljon koko perhettä rasittaneesta projektista, eli uudesta kodistamme. Sekä erityisesti perheestäni, ja tässäkin elämäntilanteessa suurena apuna olleista sukulaisista ja ystävistä. <3

 33. Annu

  Voi mikä arvonta! Aihepiiri on nyt todella vahvasti omassa mielessä. Juuri kävelin auringossa ja ajattelin mielessäni, miten kiitollinen olen, kaikesta. Olen hiljattain parantunut hyvin vaikeasta sairaudesta, jota on hoidettu viimeiset neljä vuotta. Hoito jatkuu edelleen viikoittain ja uusiutumisriski on aina olemassa. Mutta selvisin, ja elän. Olen kiitollinen <3

 34. Pingback: Synttäriarvonnan voittaja selvillä | Design Wash

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s