comments 2

Kuvia sisätiloista

Tässä niitä sitten tulee, ensimmäisiä kuvia sisätiloista! Kävin talolla äsken katsomassa rakennuttajan ja sähkömiehen kanssa spottien paikkoja läpi, lattian suunnitelmia sekä keittiön muutostöitä, kuten sähköpaikat valaisimille. Melko ripsakkaan joutuu muutokset ilmoittamaan, joten pitää oikeastaan heti tietää mitä tulee mihinkin. Kun pääsin talolle, huokailin vaan ihastuneena ympärille, miten upea koti meille on tulossa. Joka kerta olen entistä enemmän haltioissani. Tässä teillekkin maistiaisia työmaalta.

Korkeat tilat ja isot ikkunat näyttävät kyllä tosi hienolle. Tykkään siitä, että ikkunoissa on pienet tasot, onhan seinien paksuus peräti 45 cm, ihanan jyhkeät. Ikkunoiden linja terassioven kanssa menee nätisti – tai sen yläpuolella olevan ikkunan kanssa – ja valoa piisaa mahtavasti, vaikka pilvisen sateinen keli tänään olikin. Sitten kun aurinko paistaa, tilat saavat kunnon valokylvyn.

Tuohon tulee L-mallinen keittiö, jossa on työskentelytasoa yli 5 metriä. Vasemmalle seinälle tulee yläkaappeja, oikeaan reunaan jääkaappipakastin ja korkea kaappi. Ison ikkunan eteen mahtuu hyvin ruokapöytä tuoleineen, mutta ruokailuryhmän voi laittaa myös keskelle asuntoakin, jos haluaa. Katsotaan sitten miten kaikki asettuu. Ensi viikolla tulee keittiö, ja kun on rungot asennettu, lähtee taso tilaukseen. Jännittää ihan älyttömästi miltä kaikki sitten valmiina näyttää.

Tuossa se on, takka. Tosi yksinkertainen ja linjakas. Ai että. Jotkut ihanat nojatuolit siihen eteen ja viinilasit käteen.

Tässäpä oli pieni katsaus talolle, jossa päivittäin tapahtuu jotain. Sanoinko jo, miten jännittävää tämä kaikki on! Ja että vain pari kuukautta, kun jo muutamme sisälle, huhhei. Ei edes tarvinnut rueta rakentamaan, kun pääsee toteuttamaan itseään. Tämä on kyllä todella mieluinen aihio tulevaan. Oon tosi onnellinen.

2 Comments

 1. Jenni

  Hei, en ole oikeastaan koskaan seurannut aktiivisesti blogiasi, mutta olen tiennyt, että teidän kohdalle on osunut useampikin hometalo ja nyt useamman postauksen kerralla lukeneena, olen todella iloinen teidän puolesta, että kasvava perheenne pääsee vihdoin muuttamaan unelmien kotiin! :) Hyvää kannattaa odottaa!

  Me asutaan itse kolmannessa omassa kodissa ja tuntuu, että aamuisin saa nipistää itseään, kuinka hyvältä tässä kodissa tuntuu asua. Eka koti kävi liian pieneksi ja toinen koti ei koskaan tuntunut kodilta (ankea sijainti ja halvalla rakennettu, huonosti äänieristetty rivari).. Nyt on hyvä olla, tämän kodin valmistumista odoteltiin reilu vuosi ja kohta vuosi ollaan asuttu tässä, en vaihtaisi päivääkään pois. :)

  Jään seurailemaan teidän kodin valmistumista ja sisustussuunnitelmien etenemistä!

  Kivaa kesää!

  • Moi Jenni,

   Hyvää kannatti todellakin odottaa!

   Voi miten ihanalle kuulostaa, että olette saaneet nyt kodin, jossa noin hyvin viihdytte! Teilläkin odotus viimein palkittiin :)

   Koti on kyllä niin tärkeä ja vaikuttaa suunnattoman paljon elämänlaatuun, jos siellä aidosti oikeasti myös viihtyy. Olen niin iloinen, että löysimme sellaisen kodin, joka tuntuu jo tässä kohtaa kaikin puolin tosi hyvälle ja toimivalle. On tosi kiva päästä sisustelemaan, vaikka vararikko saattaakin olla edessä, hah! Noh, kaikki ajallaan, ei kaiken tarvitse olla heti valmiina.

   Kivaa kesää myös sinulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s