comments 43

Viimein!

Täällä on älyttömän väsynyt, mutta äärimmäisen onnellinen tyttö. On ollut ihan kreisi viikko. Unet ovat olleet todella vähissä, koska olen valvonut aamuyölle asti ja pompannut ylös ennen aikoja, vaikka olisi vielä voinut kylkeä kääntää. Enpä ole malttanut, koska päässä pyörii niin paljon monia asioita. Töitä on ollut nyt oikein mukavasti, mutta ei ne unia ole onneksi vieneet. Tällä kertaa syy on jotain ihan muuta. Viimein se tapahtui, jota olen odottanut todella pitkään.

MEILLÄ ON UUSI OMA KOTI!! Kyllä vain. Täysin uusi ja ihan oma koti! Konkreettisesti se ei ole vielä meillä, koska se valmistuu vasta muutaman kuukauden päästä, jolloin olisi tarkoitus muuttaa sisään. Sitten kun se on luovutuskunnossa, tehdään viralliset kaupat. Nyt on esikauppasopimus tehty ja käsiraha maksettu, eli sen verran todellista tämä kuitenkin on. Pankilta ei keritty edes kuittausta saamaan, kun meidän yhteyshenkilö on lomalla, mutta ilmoitin sinne, että nyt se koti sitten löytyi ja aiotaan asiassa edetä. Vaikka hieman budjetin yli menikin, niin menköön. Nyt nimittäin kaikki kriteerit kolahtivat ja tiesin heti, että se on meidän.

Kävin viime sunnuntaina näytöllä Nukan kanssa, kun isäntä oli työmatkoillaan. Oli tarkoitus juosta taas kolme kohdetta läpi, mutta jämähdin ensimmäiseen, koska tuon jälkeen oli turha käydä enää yhtäkään asuntoa läpi. Rakastuin välittömästi. Ilmoitin miehelle, että nyt me ostetaan talo. Laitoin kuvatulvan menemään ja selitin minkä innostukseltani pystyin. En kai ole aiemmin näin innoissani edes ollut. Mies sanoi luottavansa minuun, olenhan tehnyt pohjatyötä jo pitkään ja tämä talo on ihan varmasti kaikista paras meidän perheelle, mitä tähän mennessä on eteen sattunut.

Millainen koti meille sitten löytyi? Voi jukra, mistähän aloittaisi. Omakotitalo kyseessä ja vieläpä kivitalo, joka on ollut tosi pitkään haaveena. Talo on yhdessä tasossa ja hyvin yksinkertainen arkkitehtuuriltaan, neliö laatikkotalo pulpettikatolla. Toimivan tuntuinen pohja ja asuinneliöitä 128 m2 ja kokonaisala 161 m2, eli tilaa juuri sopivasti. Avokeittiö, 4-5 huonetta, joista makuuhuoneita on tällä hetkellä kolme, mutta mahdollisuus tehdä neljäs makuuhuone, jos haluaa. Isot ikkunat, joista metsäiset näkymät. Myös muut ikkunat on ajateltu tosi hyvin, että omaa rauhaa on tarjolla. Sitten siellä on takka! Siis voi hitsit, ollaan siitä haaveiltu molemmat. Ja se on vielä oikein ihana simppeli, sopii tosi hyvin sinne. Korkeaa vinoa tilaa, joka jatkuu hienosti myös makuuhuoneissa. Kodinhoitohuone, 2 x wc, kylppäri, sauna, autokatos ja lämmitetty varasto. Juuri sellainen, mitä vain toivoa voi.

Hyvä puoli tässä on vielä se, että kerkesin tekemään viime hetken muutoksia keittiöön, joka oli juuri lähdössä tilaukseen. Tai oikeastaan se oli jo tilattu, mutta sain kun sainkin sitä vielä hieman viilata, vaikka menikin aivan kalkkiviivoille. Keittiö on Kvikin Mano, mutta muokkasin keittiön rakennetta poistamalla osan yläkaapeista, vaihdoin laitteiden sijoittelua ja valitsin mieleisen tason, hanan ja altaan. Toki muutokset maksoivat, mutta saanpahan omannäköisen keittiön! Valinnat olivat helppoja, koska samoja olen pyöritellyt remonttikohteeseen. Kaappien valkoiset ovet sain vaihdettua kiiltävästä mataksi, mutta aion teetättää vielä ihan kokonaan uudet ovet myöhemmin. Tähän hätään sitä ei todellakaan kerinnyt tehdä, joten sitten ajan kanssa.

Ja mikä on vieä super mahtavaa, pääsin vaikuttamaan lattiamateriaaliin! Rakennuttaja kuunteli kauhistuneena toiveita, mutta en todellakaan halua mitään laminaattia, joka sinne oli tulossa. Suunnitelmia kaiken suhteen laitan vielä tulemaan ja niitähän piisaa :) Kylpyhuoneen ja wc:n kaakeloinnit oli keritty jo tehdä. Ennen kuin pääsin näytölle, olin lähes varma millaiset valinnat sinne oli tehty, vaikkei yhtään kuvaa ollutkaan nähtävillä. Jep, sitä samaa korkeakiiltoista kaakelia seinälle ja tumman harmaata 10×10 laattaa lattioilla. Noilla samoilla on menty viimeiset 15 vuotta ja edelleen uudiskohteita niillä vuorataan. Koska kaakelit on jo nakutettu paikoilleen, tehdään muutoksia sitten myöhemmin. Varmaan työmiehet repis tukan päästä, jos olisin toivonut, että ottakaas kaakelit irti, laitetaan ihan toisenlaista tilalle. Sitäpaitsi kylpyhuoneessa on vedeneristeet, joita ei kannata lähteä nyt rikkomaan.

Puitteet ovat talossa oikein kivat ja hyviä valintoja siellä on tehty paljon. Yksityiskohtiin, kuten pistorasioihin ja spotteihin pääsin vielä vaikuttamaan. Pyysin, ettei tiettyjä asioita vielä asenneta, esimerkiksi vaatekaappeja. Haluan nekin sitten ajan kanssa katsoa läpi. Eihän meillä ole paljoakaan kaappeihin edes täytettä tällä hetkellä, joten akuuttia tarvetta säilytystiloihin ei ole. Sitäpaitsi niillä kaapeilla saadaan sitä ilmettä tiloihin, joten haluan nekin sitten rauhassa miettiä.

Jännäksi tilanteen tekee talon valmistumisaika, joka sattuu olemaan samaan aikaan kuin on pienen laskettu aika. Lähes samoille viikoille menee. Ei siinä muuten mitään, mutta kun meillä ei ole vielä tiedossa missä syyskuu asutaan, ens kuussa pitäisi vuokra-asunto luovuttaa uusille omistajille. Saadaan onneksi siirtää huonekalut talolle, mutta majapaikka on täysin hakusessa, kun ei viitsi hotellissakaan majoittua, tulisi vähän kalliiksi. En aio asiaa stressaa, koska meille on nyt tulossa koti, joka on uusi, terve ja turvallinen. Jos pieni kerkeää syntymään ennen muuttoa, niin sitten hän syntyy. Kyllä me jokin paikka saadaan, vaikka joku kalustettu asunto vuokrataan siksi aikaa. Rakennuttaja lupasi edistää asioita mahdollisimman nopealla tahdilla, kun tietää tilanteen. Tietysti nämä meikäläisen muutostoiveet viivyttävät projektia, mutta enemmän minua stressaisi se, ettei talosta tulekaan mieleinen, kuin se, missä asutaan hetki.

On aika epätodellinen olo. Hieman jännittynyt, mutta ennen kaikkea huojentunut ja helpottunut, että asiat menivät lopulta näin. Oli onni, ettei kauppoja siitä rivitaloasunnosta tullut, tai mistään muustakaan aiemmasta. Asioilla on todella tapana järjestyä, vaikka siinä saattaa mennä kohtuuttomasti aikaa. Aion nyt keskittyä siihen, että asiat menevät mallikkaasti ja suurimmat vastoinkäymiset saa luvan olla takanapäin. Nyt voin viimein keskittyä myös kunnolla raskauteen, viimeinen kolmas alkoi juuri! Aika on mennyt todella nopeasti ja pieni vaikuttais voivan mainiosti, kun potkii niin paljon. Kaikki vauvahankinnat on edelleen tekemättä, mutta asuntomessujen jälkeen suuntaan heti vaunukaupoille.

Olen oppinut älyttömän paljon tämän matkan aikana, mutta yksi asia on pysynyt pohjalla kantavana voimana ja se on kiitollisuus. Jopa niinä heikoimpina hetkinä olen ollut kiitollinen, ja se tunne on antanut voimia jännällä tavalla. Kiitollisuus tulee omasta ihanasta perheestä ja ystävistä, välillä ei ollut muuta kuin ne. Arvatkaa vaan miten kiitollinen olen nyt! Olen sitä myös ihan itselleni, että jaksoin painaa tämän kaiken läpi. Kyllähän se otti voimille, mutta viimein myös palkitaan. Jaksoin pitää sitkeästi kiinni päämäärästä ja tavoitteesta, nyt sinne päästään. Tässä on nyt muutama kuukausi aikaa sulatetella asiaa, tulihan tämä sit kuitenkin niin puskista, vaikka joka päivä omasta kodista haaveilinkin. Näköjään isompien haaveiden toteutumiseen joutuu hakemaan vauhtia moneen kertaan. Eipä ainakaan pidä asioita itsestäänselvyytenä, vaan suurena lahjana.

Vaikken työtä pelkääkään, on remonttihuolet takanapäin, kuten myös sellaiset huolet, joita vanhempi asunto olisi tuonut tullessaan. Työmiehet painavat puolestamme ja me jäämme odottelemaan vihreää valoa, kunnes tavarat voi kantaa sisälle. Ehkä tähän elämäntilanteeseen asiat menevät juuri niinkuin ne on tarkoitettu. Toki haluan olla päätöksissä ja mahdollisessa suunnittelussa niin paljon mukana kuin vain mahdollista, mutta siitä nautinkin ihan suunnattomasti. Onhan se meidän ihan oma koti. Viimein.

43 Comments

 1. Outi

  Mahtavaa, hurjasti onnea koko perheelle! Olen vain blogisi lukija, enkä lainkaan tunne teitä, mutta heti mielen valtasi ajatus, että vihdoinkin, ihanaa. ❤️Laittamasi kuvat näyttävät niin hyvälle etten meinaa malttaa odottaa lisäpaljastuksia. Ihanaa kesää, nauttikaa! 😊

  • Voi kiitos Outi ♥ Tässä on aika rankka vuosi takana ja todella huono onni on ollut matkassa varsinkin asuntojen suhteen, mutta viimein saamme oman terveen kodin.

   Toivottavasti pääsen pian kuvaamaan myös sisätiloja, vaikka melkoista työmaata siellä onkin vielä. Kovin jänniä aikoja eleillään, huhhei!

  • Mä menin heti katsomaan Google Mapsista, että pian asutaan tosi lähekkäin! Olin ihan tohkeissani, että vain vartin ajomatkan päässä, näillä alueilla se kun on tosi vähän :D

 2. linda

  ihanaaaa! olen vain lukija mutta niin iloinen puolestanne! kaikkea hyvää loppuraskauteen ja ihania suunniteluhetkiä oman kodin suhteen! aurinkoa kesäänne!

 3. Enna

  Siiis vau!! Ihan mieletöntä. Onnea! Oon käyny joka päivä kurkkimassa et joko on jotain tapahtunut ja jännittänyt teidän mukana. Toi kuulostaa niin hyvältä et ei melkeen voinu todeksi uskoa! Hyvää kannatti odottaa. Tuo kuulostaa kyllä kalliiltakin -näin niinkun kivitalon rakennusprojekti juuri alkanut ja itse tehdään -korviin 🙈 mut niin onnellinen teidän puolesta. Tsemppiä loppuraskauteen, nauti<3

  • No viimeinkin oli hyvää kerrottavaa! Ihan hämmentyneenä tässä itsekin vielä ollaan, että nytkö todella onni osui myös meidän kohdalle, niin pitkään huono tuuri seurasi. Hyvää kannatti todellakin odottaa :)

   Eihän nuo kivitalojen hinnat mitään halpoja ole, mutta menköön, sellaista olen kuitenkin halunnut jo tosi pitkään. Ja nyt kun ei rakentamaankaan päästy, niin tuossa toteutuu sattumoisin todella monta vastaavaa asiaa, joista haaveilin.

   Kiitos ihanasta kommentista Enna ♥

 4. Aivan ihanaa, että vihdoin palaset loksahtavat paikoilleen. Onhan tämä teidän matka tähän ollut kyllä kivikkoinen, mutta sisulla ja tahdolla olette siitä selvinneet <3 Onnea hurjasti! Talo vaikuttaa ihanalta!

  • Kiitos Laura ♥

   Onhan meitä viety ihan huolella, eikä tämä helpolla tullut, mutta tulipa viimein! :) Kun ei ollut vaihtoehtona luovuttaa, niin sitä ei sitten tehty, vaikka mieli teki monet kerrat.

 5. lumiemmi

  Lämmin tunne valtasi kun luin tämän ❤paljon onnea unelmien asunnon löytymisestä. Olette joutuneet odottamaan onneanne ja nyt se teille viimein suodaan. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, vaikka sitä on epätoivon hetkinä vaikea uskoa.
  Mekin etsimme talvella asuntoa ja luovutimme jo kun ei löytynyt yhtään niin kivaa kun meillä jo oli, mutta se oli käymässä pieneksi toisen lapsen synnyttyä. Kun katsoin vielä kerran asunnot, niin meidän naapuri myikin isompaa asuntoa ja siinä oli kaikki se mitä etsimme. Siispä muutimme 😊

  • Näin ne asiat vaan järjestyvät, kun on pakko. Tässä on koettu niin paljon turhautumista, pettymyksiä ja epätoivon hetkiä, että on hieman vaikea käsittää, että näin suuri ja tärkeä asia menee viimein kuten toivomme.

   Ihana kuulla, että tekin löysitte sen mitä etsitte :)

 6. Onnea onnea! Ihana laittaa sitten uusi koti kuntoon uudelle kasvavalle perheelle! Keskityhän nyt hetkeksi masun kasvatukseen!

  • Kiitos Nonna! No viimein pääsee toteuttamaan kunnolla itseään ja rakentamaan perheelle pesää, mutta hiljalleen ja ajan kanssa, nyt täytyy keskittyä uuteen tulokkaaseen ja nauttia näistä hetkistä, sekä tietysti tulevista.

 7. Voi onnea! Oon hurjan iloinen puolestanne! Juuri sopiva koti on elämän parhaita asioita. Kohta pääsette nauttimaan pitkän etsinnän jälkeen. Parasta. ❤️

  • Koti on itselleni äärimmäisen tärkeä, siksi kai se aikansa otti, että oikea löytyi. Kiitos Silja Maaria ♥

 8. Kuulostaa tosi upealta:) Itselläni on myös kova talokuume mutta sen unelman toteutumisen pitänee vielä odotella vuoden tai pari. Olen uusi lukija ja ihan koukussa:)

  • Kovasti jännittää mitä tuleman pitää, vaikka raamit kaikelle onkin ja talo on jo 90% valmiina. Silti moni asia on vielä työnalla, joissa pitää olla tarkkana, kun olen kerran suunnitteluissa mukana.

   Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa lukijaksi!

 9. Maria

  Moi, onnea uudesta kodista!! Oot kyllä reipas ja energinen nainen, sen olen näitä sinun postauksia lukiessa huomannut. Itse en tuosta oman firman pyörittämisestä tuossa pyörityksessä olisi selvinnyt. Onko teidän talo jonkun ”merkkinen” talopaketti, jonkun rakennuttajan oma malli vai mikä? Juuri tuollainen pohja olisi meidän perheelle sopiva okt. Meillä on tulevaisuudessa muhimassa suuri tilaongelma :). Asutaan kolmiossa vuokralla, ja kolme lasta. Monia samoja asioita oon pohtinut asumisen suhteen kuin sinäkin; painovoimaiseen ilmanvaihtoon en menisi luottamaan. Näytöissä ollaan jonkun verran käyty aina välillä, ja sen huomaa heti, jos ei ilmanvaihto toimi. Tässä nykyisessä on koneellinen, ja se on ihanaa! Vaikeaa (mahdotonta) olisi enää ilman olla. Raha asettaa omat rajoitteensa myös.. Toisaalta sitä ajattelee, että kun etsii perheelle kotia loppuelämäksi tuntuu ihan hullulta kitsastella, toisaalta taas maailmantalous niin epävakaata, että pelottaa ottaa yhtään lainaa, jos kohta jossain kosahtaa, ja korot nousevat yhtäkkiä pystysuoraan.. Eikö ole jännä tunne, kun yhtäkkiä elämä nytkähtää eteenpäin, kun on usein ajatellut että mikään ei koskasn enää muutu tätä tulee olemaan aina tätä, vaikka mitä yrittäisi :) Ja sitten yhtäkkiä vain koko paletti pyörähtää kuin taikaiskusta :). Tulee cähän sellainen olo että oonko tässä sykkinyt ja räpiköinyt ihan turhaan :D. Onnea ja iloa massun kasvatukseen, ja uuden kodin touhuun!

  • Kiitos Maria! En ole normaalisti tai täydellä teholla pystynyt tekemään töitä tämän kaiken aikana, ei ole ollut tarvittavaa energiaa, kun asuntoselvittelyt imivät niin paljon. Onneksi sentään muutaman mielenkiintoisen projektin jaksoin tehdä ja sillä keinoin sain ajatukset välillä ihan muualle. Onneksi yrittäjänä sitä pystyy menemään tilanteiden mukaan.

   Talo ei ole pakettitalo, vaan juurikin rakennuttajan ja arkkitehdin yhdessä suunnittelema. He ovat muutamat vastaavat toteuttaneet vuoden sisällä ja näin ollen ratkaisseet erinäisiä asioita, jotta talomalli on kehittynyt paremmaksi. Olin kyllä yllättynyt, miten onnistuneen oloisia ratkaisuja he olivat tehneet, varsinkin kun vertaan moniin muihin uudiskohteisiin, joita kävin katsomassa. Kerkesin oman talomme jo tuossa välissä suunnitella, siis jos olisimme rakennuttaneet, niin kivasti on vastaavia asioita tuossakin. Kun projekti etenee, voin laittaa pohjapiirrustuksen tänne nähtäville. Jos siitä joku saisi inspiraatiota omiin suunnitelmiin. Vasta käytössä sen sitten huomaa miten toimii oikeasti.

   Täytyy sanoa, että ihan viime metreillä luovuttaminen tuli mieleen. Tuntui vaan niin älyttömälle, miten kaikki potentiaaliset kohteet menivät nenän edestä. Naureskelin sitä ääneenkin, että nyt meille on varmaan tulossa jotain tosi hienoa ja upeeta, kun mikään muu ei jää haaviin. No niin kävi :)

 10. Merja

  Epäuskoisena seurannut, miten yhä uudestaan asiat menneet mönkään. Oli todellakin aika suunnan kääntyä totaalisesti.
  Omakohtaisesti paljon pitempi pieleenmeno vaihe on saanut mut aika ajoin luovuttamaan. Oisko kuitenkin mahdollista et ”asioilla on tapana järjestyä”?
  Onneks teidän elämä nyt voi normalisoitua, eikä vielä syntymätön joudu itse kokemaan mitään noista jutuista; kuulee vaan joskus juttuja.

  • Oli sitä itsekin moneen kertaan todella hämmentynyt, miten voi mennä niin persiilleen kerta toisensa jälkeen. Tuntui ihan epätodelliselta, siksi asioiden kääntyminen viimein hyväksi tuntuu todella oudolta. Alkoi melkein jo tottumaan epäonneen.

   Ainakin sitä osaa arvostaa saavutettuja asioita. Ei siinä, ettenkö niin olisi aiemminkin tehnyt, mutta nyt tuntuu oikein luissa ja ytimissä nämä asiat. Teki mieli luovuttaa ja niin monet kerrat peilin edessä katsoin itseäni epätoivosena, että mistä ihmeestä revin vielä voimia jatkamaan. Olin todella turta ja oikeesti vähän pelkäsin, että masennun tämän kaiken seurauksena, jos tilanne ei pian muutu.

   Ehkä sitä ihminen vaan viedään joskus äärirajoille, kunnes tulee se odotettu käänne. On nyt ainakin tarinaa kerrottavaksi ja hyvässä lykyssä pystyn auttamaan muita, jotka painii samojen asioiden kanssa.

 11. MP

  Todella lämpimät onnittelut sen juuri sopivan talon löytymisestä kaiken epäonnen jälkeen! Itse vuodatan parhaillaan katkeria kyyneleitä kun asiat eivät tunnu sujuvan mitenkään oikein päin… Juuri tänään piti luopua yhdestä suunnitelmasta eli sopivasta tontista jolle rakentaa itse talo. Taloudellinen tilanne ei vain anna myöden tonttilainan ottoa juuri tällä hetkellä ennen kuin nykyinen asunto on myyty ja tontilla on toisia ottajia joten myyjä ei voi odotella. Sopivaa taloa ei ole löytynyt vaikka olemme kiertäneet katsomassa kymmeniä taloja. Joko on liian pitkä/vaarallinen koulumatka, talossa on jotain selviä riskirakenteita, omituista hajua tai muuta selvää vikaa, talo on liian kallis tms. Olo on tosiaan nyt ihan toivoton, enkä jaksa uskoa että odotus palkittaisiin tai että meidän kohdallamme asiat järjestyisivät parhain päin…
  Mutta kuten sanottu, ihanaa että löysitte hyvän talon johon olette tyytyväisiä!!! Olette sen niin ansainneet!

  • I feel you. Nuo fiilikset on vielä todella hyvin muistissa, koska samassa jamassa rämmittiin vielä viikko sitten. Ihan samojen asioiden kanssa taisteltiin ja käännettiin ihan kaikki kortit mitä meillä oli. Ja monta kertaa aloitettiin homma uudelleen. Palattiin lähtöruutuun todella monta kertaa, joten kyllähän siinä alkoi usko loppumaan.

   Siksi tämä ”yhtäkkinen” asunnon löytäminen tuntuukin ihan oudolta. Alkoi jo tottumaan vallitsevaan epätoivon tilaan. Pidä ihmeessä unelmasta kiinni. Se voi todella ottaa aikansa, että oikea osuu kohdille. Lähetän kovasti teille jaksamista etsinnöille! Tiedän, että se ottaa ihan oikeasti voimille, henkisesti ja fyysisesti. Meillä auttoi huumori pahimpiin hetkiin, kun alkoi koko tilanne olla vaan niin tragikoominen.

 12. Hei. mahtava juttu! ”Asioilla on tapana järjestyä.” Entisen kollegani lempilausahdus pitää tosiaankin paikkansa! Onnittelut uudesta kodista!

 13. HEh, luin vasta nyt edelliset kommentit ja tuo lausahdushan näyttää olevan likipitäen jokaisessa niissä :)

 14. MD

  Hurjan paljon onnea! Ihanaa, että asiat lopulta järjestyivät näin hienolla tavalla! :)

 15. Oi vaikuttaa niin täydelliseltä talolta, onnea!! Samanlaista unelmien taloa olen itsekin jo yli vuoden päivät etsinyt kuumeisesti, mutta vielä ei ole onnistanut. Kieltämättä epätoivo meinaa iskeä, mutta pitää vaan jaksaa luottaa, että vielä se meillekin löytyy! Hauskaa muuten miten samanlaisessa elämäntilanteessa ollaan, meilläkin yksi napero jo ja toinen syksyllä tulossa :)

  • Kiitos kovasti ohmywhite! Tätä todellakin etsittiin ja etsittiin, ja viimein se tuli vastaan. Enpä arvannut näytölle mennessä miten käy, tuli kuitenkin niin yllättäen. Toivon kovasti jaksamista teidän etsintöihin, ihan varmasti se unelmien talo vielä kohdille tulee.

   Tämä on kyllä muutosten vuosi, ja ihan ihmeellistä, että se toinen lapsi on vielä tuloillaan. Pieniä suuria ihmeitä nämä ♥ Onnea myös uudesta tulokkaasta ja iloa loppuraskauteen!

 16. heli

  Heippa! Löysin eilen illalla instan kautta sun ihanaan blogiin. Ja ihastuin! Sulla on kauniita, upeita kuvia ja kirjoitat ihanan rehellisesti kaikesta. Teillä on aikamoinen tarina takana, sellainen jota ei toivois kellekään.. ootte kyllä hurjan vahvoja, sitkeitä sissejä.

  Ihanaa, että ootte vihdoin löytänyt teille kodin. Vaikka ollaan ihan ventovieraita, tulin niin onnelliseksi teidän puolesta. Ootte kaiken onnen ainsainneet <3 Ja tiedän jo nyt, että teidän kodista tulee upea (se teidän musta talo oli aivan ihana!), varmasti upeampi mitä osaan odottaakaan. Jään innolla seuraamaan teidän projektia :)

  Voimia, tsemppiä ja kaikkea hyvää! Nauttikaa, kohta teillä viimein on koti <3

  Onnea uuteen kotiin!

  -heli

  • Voi heli, sydän pakahtuu tuommoisesta kommentista ♥ Kiitos.

   Vähempikin koettelemus olisi riittänyt, mutta ehkä tämä kaikki vaati tuon matkan ja taistelun, jotta kuljetaan oikeaan suuntaan. Ilman aiempaa kokemusta, olisimme valinneet varmasti toisella tavoin.

   Kohta on tosiaan oma koti, ihan hassua. Siitä on pitkä aika.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s